Saker som gör att man funderar…

När en gruppvåldtäkt sker i Indien, ja då är det förkastligt enligt svensk media.Men i Indien kräver de dödsstraff för detta. I Sverige får de vård och chansen att göra om det igen och igen och igen. När det sker i Sverige då är det lite mindre intresse. När sedan Svenska kunskaperna sjunker i Sverige. Ja då är det en veckas mindre sommarlov som skall lösa problemet. Vad har nu dessa 2 olika ämnen gemensamt? Det är det att båda utav dem är beroende på invandringen till Sverige. Läs kunskaperna sjunker? Vad tror ni själva då vi tar in analfabeter och get herdar? Gruppvåldtäkter? Hittills har vi inte haft någon med svenskar inblandade. Men det är väl detta som vi får offra på multikulti altaret, våra barns framtid.

Varjager

3 Responses to Saker som gör att man funderar…

 1. Janne skriver:

  Jag tänkte också på dessa enorma kontraster mellan Indien och Sverige!
  En mycket tragisk gruppvåldtäkt i ett land som Indien och det blir ett folkligt uppror av samma dignitet som en mindre revolution!
  När ett litet barn våldtogs i Bollnäs för ett tag sedan, så demonstrerade slaskvänsterns kvinnor FÖR dom utländska förövarna! Dom enda som visade sitt djupa deltagande och aktning för familjen och flickan i denna tragiska händelse var nationalisterna!

  I dagens mångkulturella Sverige begås det 20.000 våldtäkter varje år, förmodligen ännu fler enl. professor Christian Diesen.
  Och många av dessa våldtäkter är just gruppvåldtäkter och av mycket grym och bestialisk art!
  Och svensk media håller som vanligt käften eftersom våldtäkterna till allra största delen begås av hitresta muslimska getskötare.

  Att svenska barn, flickor och kvinnor är offren tycks heller inte bekymra varken myndigheter eller media, snarare tvärt om så verkar dom i stället vilja uppmuntra till fler våldtäkter genom bl.a. underlåtenhet att bestraffa brottslingarna!
  Dom struntar totalt i dom enorma lidanden som dom drabbade och deras familjer får utstå! I många fall verkar dom vilja påstå att det är deras eget fel!
  Ett förakt och hat mot sitt eget folk som bara dom mest ondskefulla kan frambringa!

  Här erfordras naturligtvis rejäla straff för förövarna och inte meningslöst löjligt joller, straff där dom grymmaste brotten kan ge dödsstraff och här borde såväl media som politiker också ingå eftersom dom är gravt medskyldiga!
  Och dom som inte kvalar in för dödsstraff, kan vi hyra in i några av Thailands “tigerburar” för några få Bath!

  Vänligen
  Janne

 2. Sofia skriver:

  Brandkårsutryckning –

  Utvisning på livstid av grovt kriminella plus ANHÖRIGUTVANDRING!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: