Katrine Kielos på aftonbladet jobbar vidare med att skydda Islam och dess ”fredliga utövare”.

Man kan fråga sig vad de kristna i Syrien eller Egypten tycker? Man kan fråga sig vad de kristna i Kongo tycket etc etc etc. Listan kan göras lång. Men det är inte Katrine kielos intresserad av. Hon vill göra propaganda för sin sak. Detta gör hon genom att hänvisa till journalisten Doug Saunders. Han jämför muslimer med katoliker och säger att de visst anpassar sig. Skillnaden som jag ser det är att katoliker inte spränger sig själva till döds med bomber för att döda otrogna. Jag skulle vilja säga att han Doug har rätt, men det kan jag inte. Då vi har politiker som ger efter för kravmaskinerna gång på gång.

”I dag hör vi detta om muslimerna. De är en invaderande styrka, en politisk ­konspiration, ett demografiskt hot. Vi hör det på rasistiska nätforum och från ­sverigedemokrater. Det var också dessa idéer som snurrade i huvudet på Anders Behring Breivik. Här på båten till Utøya börjar Doug Saunders också sin berättelse.­ I The Myth of The Muslim ­Tide  do ­Immigrants Threaten the West går han systematiskt igenom fakta bakom myterna om muslimer i väst.”

Jag anser att han är en så kallad nyttig idiot denna Doug Sanders, som anser att muslimer alltid är offer.De grundläggande drivkrafterna bakom de islamfientliga attityderna handlar om sådant Kielos och Saunders väljer att inte skriva om: slöjor, sharia-lagar, censur, omskärelse, minareter, halal-slakt etc. Här handlar det varken om hat eller paranoia utan om grundläggande värdekonflikter, gällande demokrati, jämställdhet, religions- och yttrandefrihet. Det här har redan Jimmie Åkesson förstått. Det vore bra om hans motståndare också förstod det.

Varjager

One Response to Katrine Kielos på aftonbladet jobbar vidare med att skydda Islam och dess ”fredliga utövare”.

  1. Göran skriver:

    Fjäsket för muslimerna, en trend i tiden som snabbt kan brytas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: