Har ni tänkt på hur tyst det är om rasist brotten som fotbollsklubben Somalia SK spelare i Göteborg har utfört mot vita?

Inte ett ljud i PK media någonstans.

19-årige Dek Sheikhusein döms för rån till fängelse i tre månader samt skyddstillsyn. Om han hade fyllt 21 år skulle påföljden i stället ha blivit fängelse i ett år och tre månader.

19-årige Abdirahim Hirsi döms för rån till fängelse i tre månader. Om han hade fyllt 21 år skulle påföljden i stället ha blivit fängelse i tio månader.

19-årige Muse Jama döms för rån till fängelse i tre månader. Om han hade fyllt 21 år skulle påföljden i stället ha blivit fängelse i tio månader.

17-årige Mohamed Abdulle döms för två fall av rån, försök till rån, grov stöld, ofredande, snatteri och ringa narkotikabrott till sluten ungdomsvård i ett år. Om han hade fyllt 21 år skulle påföljden i stället ha blivit fängelse i tre år.

17-årige Abdisamad Mahamed döms för två fall av rån, försök till rån, grov stöld, olaga hot och ringa narkotikabrott till sluten ungdomsvård i åtta månader. Om han hade fyllt 21 år skulle påföljden i stället ha blivit fängelse i tre år.

17-årige Abdirahim Ahmed döms för två fall av rån till villkorlig dom med 200 timmar ungdomstjänst. Om han hade fyllt 21 år skulle påföljden i stället ha blivit fängelse i ett år och tio månader.

17-årige Libaan Abukaar döms för rån till 130 timmar ungdomstjänst. Om han hade fyllt 21 år skulle påföljden i stället ha blivit fängelse i ett år och tre månader.

16-årige Shuayb Hassan döms för rån och försök till rån till 130 timmar ungdomstjänst. Om han hade fyllt 21 år skulle påföljden i stället ha blivit fängelse i ett år och tio månader.

Tänk nu om det varit det omvända? 8 svenskar som siktat n sig på och rånat Somaliska flickor? Då hade vi haft fackeltåg och journalister hade hängt i klasar runt offerna. Men nu är det som vanligt svenskar som är offer och då är detsomvanligt inte intressant.

Varjager

5 Responses to Har ni tänkt på hur tyst det är om rasist brotten som fotbollsklubben Somalia SK spelare i Göteborg har utfört mot vita?

 1. xmaverickx skriver:

  Missbrukade man gästfriheten i det antika Rom, då fick man kuken avhuggen och uppspikad på porten.

 2. R Ericsson skriver:

  Vi tycker att straffen är löjliga – men det är skadestånden som knäcker dom till slut

  • Varjager skriver:

   Skadestånden som vi betalar.

   • R Ericsson skriver:

    Men skadeståndsanspråket står fortfarande kvar på busen + ränta. En hel del advokater har sagt att det unga slöddret som har ett par hundra tusen i skadestånd inte har en chans att betala den dagen dom beslutar sig för att bli hederlig.
    Mustafa som har blivit 27 år och träffat en tjej och som nu ska sätta bo kan inte få hyreskontrakt eller låna pengar. Bäst för honom är att flytta hem till Turkiet

  • Rånk skriver:

   Så kommer soc in och betalar allt för de ännu en gång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: