Entreprenörerna som skall rädda Sverige är här!

Nyanlända asylturister på ett boende utanför Östersund klagade på värmen i bostaden!

Det var kallt ute och dom höll på att förfrysa sig!

En av dom sa så här:

-Jag trodde att jag skulle frysa ihjäl i går natt, eftersom det var så kallt, det finns ingen värme i rummet!

 

Enl. ägaren till boendet så är stugorna fullt vinterbonade och naturligtvis finns det då även värme!

Men, anledningen till att dom frös var att dom lät dörren stå öppen, trots att det var 20 grader kallt ute…

-Och satt dom dessutom i bara sina höftskynken så kan det ju kännas lite kyligt!

l ett annat jämtländskt asylboende så klagade dom somaliska nykomlingarna att det var mörkt i rummen och att dom inte kunde laga mat!

Det visade sig så småningom att dom aldrig hade sett en glödlampa förut, mot mindre en elspis!

Så, vi får väl göra en kokgrop åt dom   -när tjälen har gått … om dom då fortfarande är hungrig…

Vänligen

Janne

Inget för veklingar!

265-iskallt_sibirien

10 Responses to Entreprenörerna som skall rädda Sverige är här!

 1. HH skriver:

  Herr Westerberg är väl den person som ordnar skytteltrafiken, eller? Han som vill starta antidiskrimineringsbyråer för 160 miljoner om året överallt i landet med MINST en godkänd jurist i varje byrå!
  Den ”godhet” som 7-klövern uppvisar är lika mycket ren och skär dehumanisering av människor! Hur skall alla dessa människor överhuvudtaget klara sig i vårt land? Jag har träffat traumatiserade irakier, välutbildade personer, som helt enkelt skaffar sig green card och tar sig till USA. De fick snabbt en uppfattning om Sveriges kommande katastrof och här fanns ingen framtid för dessa kunniga personer – en civilingenjör, den andre matematiker på mycket hög nivå.
  Sverige behöver reducera politikerantalet så landet kommer ned i rimlig nivå per capita. Och inga livstidspensioner, tack!
  Den slutliga fråga man ställer sig är helt enkelt – har dessa personer verkligen förmåga och intelligens att styra landet längre?

 2. HH skriver:

  Ja, CarinX, hustrun och jag satt och pratade igår och vi började mer och mer luta åt att vårt land säkert skulle kunna klara sig utan politiker! Varför har vi politiker förresten? Om varje samhälle i Sverige slöt sig samman i grupper skulle det bara behövas poliser för ordningens upprätthållande. Och varje samhälle skulle kunna visa upp vad de kan erbjuda – se här, vi säljer bra mjölk och har bra charkuterister – vi behöver drivmedel för traktorer och bilar. Vad ger ni för det här?
  Helt enkelt – våra samhällen fungerar idag helt enkelt enligt den naturliga köp- och säljlagen! Politiker gör egentligen inte någon nytta, ställer däremot till en massa besvär med konstiga påhitt.
  Som t ex en av döttrarna som ville lägga på en annan färg på det nybyggda huset – ett TILLSTÅND att sätta på en annan färg (som har tradition inom området) SKULLE KOSTA 6 000 KRONOR!!!
  Som sagt, politiker behöver vi nog… inte!

 3. HH skriver:

  Mer bisarrerier! Nu läser jag att Kanalskolan i Örebro förbjuder barnen att vara pepparkaksgubbar! Men däremot gärna Stjärngossar i strutmössor á la Ku Klux Klan!
  En liten skolgosse kom hem (invandrarbarn tydligen) och berättade ledsen om det för sin mamma som ringde uppbragt läraren. Hon fick bara beskedet att pepparkaksgubbar absolut inte fick förekomma med tanke på… tänkbara… rasistiska tankar!
  Herregud! (får jag skriva så egentligen/ejenklen?) Hur länge ska det här pågå?
  Jag har en idé – ni föräldrar, gå samman och klä ut ALLA barn till pepparkaksgubbar! Alternativet? Låt INGA barn ha några utklädningskläder alls!’
  Sverige i sin prydno!!!!

  • Janne skriver:

   Hej HH.
   Snart blir det dryga böter om vi smygäter en skinkskiva och dricker vi sedan svart kaffe med en brun pepparkaka som tilltugg så hamnar vi garanterat på kåken! Kanske inte i dag, men utvecklingen går fort och nya fantasilagar fabriceras en en rasande takt! Det som är tillåtet och fullt normalt i dag kan vara kriminellt i morgon!
   SKA VI VERKLIGEN ACCEPTERA DETTA TOTALA VANSINNE??
   MVH
   Janne

 4. HH skriver:

  Ja, hej Janne! Tack för dina rader. Vi är inne på samma tankespår. Själv tar jag darrande en pepparkaka till kaffet och undrar om det är straffbart snart1 Hustrun vill att vi lägger en vit duk över den genomskinliga burken så ingen ska se att vi har BRUNA pepparkakor! Jag invände att då kan man dra slutsatsen att JAG är vit överhöghet över de bruna! Hustrun säger då att vi ska ställa in bruken i låda med lock. Då säger jag att vi gömmer problemet och vad kommer Westerberg säga då?
  Hur man än rör sig så har man ändan där bak!

  • Janne skriver:

   Ingen kunde väl för några år sedan ens drömma om att våra egna bostäder skulle konfiskeras och ges till hitresta äventyrare och parasiter från fjärran länder!
   I dag vet vi bättre, det har redan hänt på ett flertal platser runt om i landet! Och kommer garanterat att hända igen, ev. uppstudsiga svenskar kommer att straffas!

   Politiska fångar var något som hörde dom forna öststaterna till och inget som vi behövde oroa oss för…trodde vi då. Sanningen är att Sverige i dag har ett ganska stort antal politiska fångar och fler lär det bli allt eftersom nya idiotlagar bildas!

   Men pensionerna då som vi betalat till under hela vårt arbetsamma liv, det är ju ändå våra egna intjänade pengar som ingen annan kan röra! Hej o tjobajs!!
   Det var bland det första myndigheterna lade beslag på! Hur många korvören finns det egentligen kvar av ATP fonderna i dag?
   Nyanlända mammor från Somalia erhåller 22.110:- rent per månad, plus en kvarts million kontant i retroaktiv moderskapspenning!
   Jag känner flera pensionärer (svenskar) som tvingas leva på pensioner långt under garantipensions normen, 4-5000:- per månad är inga ovanligheter! Och någon kvart million i kontanter är det knappast heller tal om!

   Det har på flera håll i landet föreslagits att politikerna själva ska ta emot “skäggbarnen” i sina egna hem. Förslag som naturligtvis genast avvisats!
   I bl.a. Eskilstuna har kommunen nu gått ut med en förfrågan till privata om att ta emot “barnen” i sina egna hem!
   Vad blir nästa steg?
   Jo, först kommer en vänlig förfrågan och i nästa fas så blir det en lagstadgad skyldighet att ta emot skäggbarn i våra hem!
   Ohörsamhet bestraffas med dryga böter, som i slutänden kan resultera i tvångsinlösen av fastigheten -och vem som sen får flygga in i vår villa förstår nog alla!

   Jag tycker att det är en oerhört ruskig och skrämmande utveckling i Sverige!
   Men det allra viktigaste är att göra oss av med 90% av dagens politiker, 95% av journalisterna och 100 av EU.
   Då har vi i alla fall början på en god grund att stå på inför fortsatt arbete att åter göra Sverige beboeligt för normala människor!
   MVH
   Janne

 5. HH skriver:

  Ja, Eskilstuna skrämmer mig särskilt, det är en stad med svensk industrihistoria. För en del år sen for vi dit med vänner och jag gick runt i muséerna som visade upp sådana fantastiska skapelser som vi kan vara stolta över att våra förfäder åstadkom!
  Jag fick se en modell av Polhems gruvpump (hoppas jag minns rätt här) och mycket annat intressant. Polhem skapade som bekant den första slussen i Stockholm, den som nu ska byggas om.
  Vi HAR ju en SVENSK historia! En fantastisk historia som är synlig överallt i vårt land! Jag är STOLT över mitt land och vad människor alla kategorier har åstadkommit.
  Jag vet inte om någon såg den svartvita ”skolfilmen” (får jag väl kalla den) om Gustaf Dalén igår? En enkel bondpojke med fantastisk begåvning som bl a skapade de fyrar vi ser överallt i världen – lugn, de behövs fortfarande. High-tec kan fallera. Tittar man dessutom i Ingenjörsvetenskapsakademiens årsbok Daedalus hittar man fler svenska genier och utvecklare. En av böckerna gav jag till min MYCKET betydelsefulle vän som är elektriker och tar hand om våra ledningar. Den årsboken handlade just om den sortens el som vår vän sysslar med.
  Jag begriper mig inte på föraktet som pk-isterna strör omkring sig. Vår rörmokare, vår elektriker och vår bilmek behöver alls inte kunna latin! De är bra hantverkare som de är, men de är särskilt tveksamma till pk-isterna! Det är den sortens människor vårt land behöver! Det är människor som gör livet lättare för mig när någonting fallerar i huset. De är alla mina VERKLIGA vänner!
  De svenska journalisterna av idag har gått på journalist-högfärds-skolor. De är inte journalister av den gamla stammen, de är allesamman tyckare och kåsörer, köpta av politiken och alls inte som förr, granskare av makten. De är INTE mina vänner och ingenting att hålla i handen när åskan går. Bort med presstödet!
  Jag tar tamejtusan en pepparkaka till!

 6. Pica pica skriver:

  Ny har de frusna asylsökarna i Lit flyttats till bättre boende. Enligt en dam (i dagens ÖP) hade de plus 29 grader varmt i stugorna!

 7. muna skriver:

  men vad ni har för lite att göra,,,herregud…hur orkar ni lägga ner sååååå mkt energi på att hata och sprida skit som inte stämmer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: