Svensken – en kuvad varelse..!

Sådant här tillåter “vi” ske, såväl i Kävlinge som runt om i landet. Och det här är bara av “lindrigare”slag. Dagligen kan vi också läsa om hur 70-80-åringar slås ner och rånas mitt på blanka dagen och ute i samhället.
Kan man annat än hysa förakt för ett folk som finner sig i det utan att själva lyfta ett finger för att stävja missförhållandena.!?
Visserligen ligger skulden tyngst på de folk- och landsförrädande politiker som genom bland annat lagstiftning bakbundit medborgarnas händer. Men en normal dos av ansvarskänsla och “civil olydnad” skulle givetvis räckt till för att återupprätta det Sverige som en gång beundrades och avundades i omvärlden, men som idag står till allmänt åtlöje..!
Våra förfäder som en gång byggde upp det trygga och civiliserade välfärds-Sverige lär rotera i graven.
Och dagens svenskar borde skämmas över det samhälle som lämnas över till barn och barnbarn..!
//Kenneth Sandberg
……..
http://www.sydsvenskan.se/omkretsen/kavlinge/snokrig-overgick-i-misshandel/
Ett ungdomsgäng i centrala Kävlinge kastade snöbollar och isblock på bilar och gående vid flera tillfällen under söndagskvällen.
När de drabbade protesterade blev det bråk och flera personer misshandlades.
Det började vid sjutiden på söndagskvällen på Storgatan, där ungdomsgänget attackerade en körande bil. Två män som satt i bilen gick ut. Det blev bråk och de två blev misshandlade med slag och sparkar av ungdomarna, som uppges vara i femtonårsåldern.

En stund senare var det bilar på Västergatan som blev bombarderade med snöbollar och isblock. En man som gick ur sin bil blev knuffad av några av ungdomarna och skadade sin hand när han föll. En annan man, som stannat sin bil och gått ut, flydde in i bilen igen och körde därifrån när ungdomarna blev hotfulla.

Någon timme senare anföll ungdomsgänget några personer som var ute och gick. När de bad ungdomarna att sluta kasta snöbollar så blev det bråk. En person blev omkulldragen och skadade sin armbåge och höft. En annan fick ta emot slag och sparkar.

……..

http://hd.se/landskrona/2012/12/03/lugnt-pa-bibblan-med-tva/

LANDSKRONA. En längre tid har ungdomsgäng stört och härjat på biblioteket. Störningarna var till slut så stora att biblioteket tvingades anlita en ordningsvakt. Men i början av förra veckan gick det så långt att ett gäng gav sig på ordningsvakten som fick ta emot sparkar och slag. En 16-åring är misstänkt för våld mot tjänsteman och ordningsvakten är för tillfället sjukskriven.

Sedan dess är det numera två ordningsvakter som är på plats på biblioteket.

…………

http://www.sydsvenskan.se/omkretsen/eslov/ranad-och-bunden-i-bostad/

En man i 75-årsåldern blev överfallen och bakbunden vid ett rån mot hans gård norr om Eslöv på tisdagsmorgonen.

……………..

http://www.sydsvenskan.se/skane/inbrottsvag-i-skane/

Mellan klockan 8 och 20 på måndagen gjordes 16 inbrott i Skåne. Det är ungefär så det har sett ut de senaste sex dagarna.

One Response to Svensken – en kuvad varelse..!

  1. Jern&Betong skriver:

    Nationalister måste organisera sitt eget försvar. Statens rättsapparat skyddar främst klassen som styr den mångkulturella staten.
    Förhållandena på den skånska landsbygden börjar likna Sydafrika. Där får vita bönder lita till vapen för att freda sig och vi är där snart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: