Aftonbladet sjönker längre och längre ner i pinsamheternas träsk.

Dagens drev mot ”Skandalpartiet SD” är nog höjden av pinsamheter. Skandalerna är de samma som vevats i media de 3 sista veckorna. Men de försöker måla upp en bild som är förljugen så det räcker och blir över. Allt som vi ser nu är PK-isternas kamp mot sanningen. Det blir mer och mer öppet att Sverige inte är en Demokrati.

Ytterligare en PK-kritisk publikation på nätet blev för mycket för det kroniskt ängsliga mediefolket. I en ledare berättar Ingrid Carlqvist och Lars Hedegaard om hur förra veckans attack mot Dispatch International kan spåras tillbaka till bland annat Sydsvenskan och Sveriges Television.

Varjager

5 Responses to Aftonbladet sjönker längre och längre ner i pinsamheternas träsk.

 1. allemand skriver:

  För att inte tala om SvD ledare idag skriven av Claes Arvidsson som är rent skitsnack från början till slut.

 2. HH skriver:

  Torsdagskvällen avslutades hos grannen som har något som kallas TV. Vi har ingen sådan sedan flera år och då kallades den ”dumburken”. Hur som helst, bägges resp hustrur var borta för kvällen så vi grabbar tog det lugnt med kaffekoppen.
  Det program vi tittade på hette ”Debatt”. En vacker kvinna iförd högklackade skor verkade vara den som bestämde. Man talade om Sverigedemokraterna, om den instundande storhelgen i december samt om brott och straff.
  Sverigedemokraterna fick sig en holmgång men faktiskt fick man veta att många fler riksdagsmän av andra kulörer även de super och har sig. Det som emellertid fick oss att hoppa till var en liten krokryggig man med hår överallt i ansiktet – såg ut som en sagans vätte! – vid slutet av första avdelningen började svära och gorma. Ja, han svor verkligen högljutt över Sverigedemokraterna. Ögonen såg ut att hoppa ut ur sina hålor, fradgan stod i mungiporna. Vi var bägge rädda att vätten skulle falla ihop.
  Jag vet inte vem denne lille vätte var, men det verkade som om han var van att prata och då gärna oförblommerat och med svärord. På det där sättet vi fick lära oss som små att man INTE skall uppföra sig. Är det någon som vet vad denne man heter? Jag känner faktiskt fortfarande obehag av utbrottet.
  Sen kom de sedvanliga tiraderna om kristendom kontra ateism. Ateismen härstammar från det gamla romerska riket och hade då ingenting med den kristna trons pro eller contra att göra. En ateist var den som inte bad till de proklamerade officiella gudarna. Obs flertalet!

  • Blodsven skriver:

   Var det inte kappvändaren Per Garthon du menar, som fick chansen att visa sitt falska tryne i TV-rutan igen, efter div. rattfyllor och skandaler som fulmedia inte har någon anledning att ifrågasätta trovärdigheten emot? Den arbetsskygge fan har aldrig i sitt liv gjort annat än levt gott på oss andra…

 3. elfyma+ skriver:

  Vi får väl starta ett bloggdrev mot Skandaltidningen Aftonbladet så att de får smaka på sin egen medicin ?
  Seriösa företag/annonsörer vill nog inte förknippas med oseriös slaskjournalistik.
  http://bojkottaaftonbladet.wordpress.com/
  (Se bloggroll)

 4. HH skriver:

  Tack Blodsven för informationen! Garthon var det ja! När jag läser in mig på denne mans CV (curricuculum vitae=latin för levnadslopp, biografi) ser jag diverse krumbukter. Ville tydligen inte försvara sitt land heller utan blev vapenvägrare för att – ja, vad var det han inte ville? Jo, det där med rattfyllan minns jag nu. Klarade han sig? Men rakt igenom ser man en person utan karaktär, utan stadga, som hatar eller avskyr det som han inte själv tycker om. Hur klarade han sig i riksdagsdebatterna? Där måste man väl vara saklig ändå? Blev han sedan pensionerad med ett rikligt tillskott pensionspengar av – oss? Hur skulle det vara om vi helt enkelt förminskade världens, per capita, största parlament? Vad gör denne lille vätte i dag? Idel frågor som synes. Men varifrån kommer sådana här människor och hur kan de röstas fram?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: