Det är så enkelt att se igenom Vänster Extrimisternas kampanjer.

Petter Larsson på Aftonbladets Kultur sida, tar i så att han i princip skiter ned sig i sitt försök att injaga skräck i Svensken. Jag drar på mungiporna och undrar vem det är han försöker lura.

”Fackföreningarna är försvagade. Ett av argumenten när SD-regeringen gjorde a-kassan obligatorisk var just att klippa banden till facken. De tappade ännu fler medlemmar – framför allt de unga som aldrig gick med – och finns i dag på många arbetsplatser inte ens på pappret.Fler tvingas huka. Andra tar strid. De vilda strejkerna närmar sig 1920-talsnivå, när facken nu inte längre kan kontrollera de anställda.(I Petter Larssons värld är den svenska arbetaren våldsam om inte facket styr han.)

De som ändå utförsäkras sätts i samhällsnyttigt gratisarbete inom den offentliga sektorn, sedan Fas tre fått en ny inriktning. Sjukvårdsbiträden, personliga assistenter och vaktmästare får se sina jobb gå till de tvångskommenderade.(Som idag ges till ”arbetskraftsinvandringen” för att PK isterna skall kunna säga 600000 går till jobbet.)

Enda undantaget är skolsektorn, där friskolor nu bara får startas om de kan erbjuda något som den nu förstatligade skolan saknar.(Idag är det mestadels religiösa Koran skolor som startas.)

Eftersom SD fullföljt den folkpartistiska skolsorteringen och avskaffat överteoretiseringen av gymnasiet – så kallas det att lära sig engelska – har arbetarbarnen fått allt svårare att ta sig in på universiteten.(Senaste undersökning visade att det var invandrare som inte klarade den biten, men Petter vill ge sken av att det är svenska arbetar barn.)

I Bryssel fattar kontinentens stormakter beslut om Europas framtid. (Som enbart vill att vi skall betala mer till resten av slösarna.)Sveriges regering kan bara lyssna och i de allra flesta fall lyda, eftersom vår ekonomi fortfarande står och faller med Europas. (Gränskontrollerna är återinförda sedan Sverige lämnat Schengen, det passfria resandet till Berlin eller Paris är ett minne blott. På Öresundsbron tvingas tusentals skånska arbetspendlare varje dag bevisa sin nationalitet.(Vilket hindrar alla illegala att komma in i landet och dränner våran ekonomi.)

Landet bevakas av en värnpliktsarmé,(Som idag med Petter och hans gelikar arbetande får sättas in i Sverige mot svenska arbetare.) toppad med yrkessoldater och supermoderna Jas-plan. Ryssland tvingas rusta upp i Östersjöområdet, spänningarna ökar.(Ryssland rustar upp konstant.)

Svenska trupper deltar inte i några utländska äventyr, inte ens som FN-soldater. Vi värnar fosterjorden, om Västafrika eller Bosnien brinner, ja det får de lösa själva.(SD har aldrig sagt nej till FN, en ren lögn från Petters sida.)

De inre hoten hanteras av en förstärkt poliskår. Fängelserna är överfulla. Sedan man har infört bokstavlig livstid och skruvat upp straffen sitter folk inne i årtionden.Utländska medborgare som begår brott utvisas, ibland till de länder de flytt ifrån, där de riskerar död och tortyr.(På vilket vis menar Petter att offer för dessa brottslingar är värda mindre? Är det i hans värld bättre att dessa våldtäktsmän och mördare skall få stanna i Sverige och njuta av skattemedel i stället för att kastas ut till deras egna länder?Som i Norge där de inte döljer fakta. 99% av alla överfalls våldtäkter var utförda av utomnordisk bakgrund.)

I stort sett all invandring till Sverige har stoppats. Vid gränserna finns interneringsläger där alla som söker uppehållstillstånd låses in och dna-registreras.(Petter vill här skapa en bild av koncentrationsläger, men vad Petter så fint glömmer att informera om att det är hur många länder som helst innan de så kallade ”flyktingar” når Sverige. Invandring skall ske efter vårt lands behov inte för att Petter och hans gelikar skall sälja ut vårt land till bidragsinvandrare.)

I en ny kulturkanon påbjuds medborgarna nationalistiskt uppbygglig litteratur. I skolorna intensifieras undervisningen i svensk historia.(Och detta är fel för att?)

Den som däremot vill ordna en turkisk dansafton i Hallonbergen eller en ge ut en tidskrift på assyriska eller franska får betala själv.(Varför skall de få bidrag för det?)

På stan river polisen av muslimska kvinnor burkor och nikaber. Moskébyggen är förbjudna, liksom manlig omskärelse och halal- och kosherslakt. Modersmålsundervisningen är slopad. Invandrarbarnens resultat faller.(Idag river inte polisen av några nikaber eller burkor, varför skall barn ritual omskäras egentligen? Är det något som sker i princip dagligen så är det ju stenkastning och bränder idag redan i dessa invandrarförorter.)

Så det land som Petter och hans gelikar har byggt är allt som han säger nästan redan värre än det han säger att det skall bli. Jag skulle se fram emot att veta hur måna svenskar som skulle bli upprörda över att polisen griper och spärrar in brottslingar? Jag skulle vilja veta hur många som skulle bli upprörda över att mördare och våldtäktsmän utvisas ur vårt land?

Varjager

5 Responses to Det är så enkelt att se igenom Vänster Extrimisternas kampanjer.

 1. Varg i Veum skriver:

  Om den fantasiregering som denne socialist fantiserar om gör a-kassan fackoberoende så kan det bara vara av godo. Jag har aldrig förstått varför facken ska ha den makten över mina pengar.

 2. Varjager skriver:

  För att hålla den svenska arbetaren i schack. Det är det Petter vill.

 3. Jern&Betong skriver:

  Vi sitter med Svarte-Petter på hand och spelet är förlorat om vi inte blir av med honom. Det låter som ett skämt men om ”Svarte-Petter” får symbolisera makthavarna i demokraturen är det dessvärre sant.

 4. P. Larsson skriver:

  Petter Larsson är en svårt störd människa.
  Lite lätt roande dock att ta del av hans psykotiska misstolkningar av verkligheten

 5. Shock and awe skriver:

  Riktig slaskjournalistik detta,hälften av vad Petter skriver är lögner den andra halvan är sådant som varje sund hederlig människa skulle anse vara positivt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: