Det nya Sveriges framtid. DDR samhället under Westerbergs ledning.

Den statliga utredningen SOU, som leds av Bengt Westerberg och Expo, har kommit med förslag hur “främlingsfientligheten” privat, i skolor och på nätet nu ska kväsas!

Även invandringskritiska siter skall granskas, kartläggas och övervakas av en speciell statlig myndighet.

Betr. Skolorna så läggs ännu mer resurser på hjärntvätten av barnen , lärare och elever skall tvingas ange personer med “främlingsfientliga” tendenser för att på ett tidigt stadium kunna sätta in ”resurser”

Barnen skall tvingas att ange sina kompisar och även sina egna föräldrar som uppvisar minsta antydning på “avvikande politiska åsikter”

Minst en statligt institution kommer att finnas i varje län där alla medborgarna kan lämna och ange sina grannar och vänner som visar antydan till “främlingsfientlighet”

Hela utredningen är på 400 sidor!

Jag saknar ord för den oerhörda ilska och oro jag känner för framtiden i Sverige!

 

Vänligen

Janne

3 Responses to Det nya Sveriges framtid. DDR samhället under Westerbergs ledning.

  1. HH skriver:

    Början på det här fanns redan tidigare, men vi såg det inte. D v s jag såg det, men kunde nästan inte tro på det. Och den bok som för alltid öppnat mina ögon är Roland Huntfords bok ”Det blinda Sverige/The New Totalitarians”. Gå in på nätet och se om du hittar boken på t ex Bokbörsen. Eller närmsta bibliotek – om inte någon vänstersinnad bibliotekarie gömt den!
    Slå in namnet Roland Huntford och läs på Wikipedia så får du en bra sammanfattning av vad förf menar. Så här bl a: ”Huntfords huvudtes var att Sveriges socialdemokratiska arbetareparti förlitat sig mindre på våldet och hotelserna som de gamla totalitära gjorde, utan snarare på smygövertalning och mjuk manipulation, på social ingenjörskonst – – – i områden som tidigare inte nåtts av politisk kontroll.”
    Bästa svenskvänner, här står vi i dag. ”Antidiskrimineringsbyråer” kan snart bli någonting annat och få ett annat namn. Närmare en diktatur har vi aldrig kommit.
    Vi måste agera!

  2. […] rädd. Det visar bara att media är just nu väldigt desperata och kommer att propagera för att Westerbergs förslag med censur på internet skall genom […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: