SVD och dess angrepp på SD.

Signaturen Allemand har skrivit det så bra i kommentarerna. SVD försöker på något vis rättfärdiga sin hetsjakt på SD. Jag kan tro att det är samma Allemand som skriver kommentarer här med.

”Partiledarna för de rumsrena partierna kommer givetvis inte att kunna utnyttja den ”skandal” som Erik Almqvist och Kent Ekeroth har ställt till med i en debatt eftersom de då ger sig ut på mycket hal is. Nedan har jag sammanställt några axplock, men det finns ju som bekant mycket mer att gräva i angående klavertramp hos den goda sidan.

– Jonas Sjöstedt måste förklara att inte alla vänsterpartister – i likhet med Simon Fors – vill giljotinera Fredrik Reinfeldt och skjuta andra moderater tillsammans med Per Gudmundsson.

– MP:s språkrör får förklara hur de överhuvudtaget kunde ha en så våldsbenägen person som Daniel Jesus Arrospide Alata i sitt parti. Han dömdes till 14 års fängelse för försök till mord, grov mordbrand, grovt rån, stämpling till mened samt falsk tillvitelse. Per Garthon är väl inte heller något dygdemönster då det gäller kombinationen brännvin-bilkörning.

– Fredrik Reinfeldt kanske kan avge en förklaring till varför partikamraten Victor Bravo Vicuna häktades vid Stockholms tingsrätt misstänkt för grovt rån och olaga tvång. Han hade tagit sig till Stockholms universitet där han hotat en professor med pistol och sedan rånat honom. Samtidigt borde vi få en kommentar till varför en moderat politiker i Landskrona har utnyttjat asylsökande som arbetare på sin gård under slavliknande förhållanden.

– Jan Björklund borde tillfrågas om orsaken till varför den folkpartistiske politikern Philip Pedersen i Landskrona elchockade en 22-åring med elpistol. Om 22-åringen hade invandrarbakgrund så förvärras givetvis läget till gigantiska proportioner.

– Stefan Löfvén får det nog lite besvärligt att förklara om de övriga partimedlemmarna delar hans patos för feminism (citat ur DN:  ”Jag är en övertygad feminist. Punkt slut”.) med tanke på att Per Svedberg sprang omkring i bara kalsongerna och skrek att han ville kn***a. I Södertälje var det en socialdemokratisk politiker (jag kommer inte ihåg namnet) som ertappades med en pistol vid en poliskontroll och detta var väl ett värre tillhygge än ett järnrör. Anna Sjödins krogslagsmål med tillhörande rasistiska tillmälen förbättrar inte heller partiets image.

– Annie Lööf måste verkligen förklara om majoriteten av centerpartisterna delar Ingrid Hermanssons uppfattning att somalier är bäst lämpade att arbeta med fikabrödsutdelning till chefer i stället för att placeras på mer kvalificerade arbetsuppgifter. Är det så att Centern vill återgå till de förhållanden som rådde då vi var uppdelade i ”herrskap och tjänstefolk”?

– Göran Hägglund kan kanske förklara om den kristdemokratiska riksdagsledamoten Erling Wälivaaras uttalade i SVT:s Nordnytt att homosexuella handlingar är lika fel som att kleptomaner stjäl och att pyromaner bränner ner hus är något av en accepterad – men nedtonad – åsikt inom KD.”

One Response to SVD och dess angrepp på SD.

  1. allemand skriver:

    I ärlighetens namn har jag stulit det från ett inlägg på Avpixlat, men kommer inte ihåg namnet på den som skrev originalet.

    Tyckte det var bra och sparade för senare bruk. Senare kom fortare än jag anande det.

    Inlägget har raderats en gång men jag fortsätter lägga in det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: