Nu när Svenska pensionärer har blivit fritt byte i Sverige.

Så har en 90 årig dam blivit nedsparkad och misshandlad av 5 st invandrare. Men media fokuserar mer på SD:s 2,5 år gamla film. Man kan undrar varför det tydliga mönstret med invandrargäng som misshandlar och sparkar ner pensionärer inte väcker mer än notiser i PK-isternas tidningar? Är det för att det är ”babbar” som gör det? Är det för att dessa babbar är ”sverige-fientliga”? Sedan har vi den berömda tvätten av beskrivningarna av gärningsmännen. I HD.SE står det så här.

”– Hon berättar att det var totalt fem personer. Fyra av dem var delaktiga i misshandeln, och de pratade på ett språk hon inte kände igen. En femte person, som inte deltog, hörde hon säga några ord på danska. Samtliga ska ha varit i 17, 18-årsåldern, runt 170 centimeter långa och alla var klädda i mörka kläder, säger Nils-Erik Svensson.”

När sedan Expressen under Thomas ”Pixling” Mattson blir det till det här,

”Kvinnan uppger till polisen att det var totalt fem personer och fyra av dem var delaktiga i misshandeln. De ska ha varit i 17-18-årsåldern, runt 170 centimeter långa och klädda i mörka kläder. Hon ska även ha hört att en av männen talade danska.”

Kan man säg annat att Expressen håller fanan högt då det gäller att dölja sanningen för folket.

Varjager

6 Responses to Nu när Svenska pensionärer har blivit fritt byte i Sverige.

 1. allemand skriver:

  Återigen, så länge inte SD når ut med sanningen så kommer detta att vara sanningen för de flesta. SD får skylla sig själva som inte skaffar sig en egen mediakanal.

 2. Gustafsson skriver:

  Det är så synd om de små baaarnen som var så ensamma att dom
  tog sig hit tlll detta landet. Och så en dum hund som
  skäller på dom och en dum pensionär som vågar tilltala dom.
  De två som skällde fick vad dom skulle ha, ordentliga sparkar
  så dom blödde. Detta är den svenska domstolens kommentarer
  till händelsen, som frikänner alla baarnen och dömer pensionären
  och hunden att gemensamt betala ett skadestånd på 100.000 kr
  till baarnen för att de inte fick sparka riktigt färdigt som dom ville.

  • Göran skriver:

   Det är på pricken som det ser ut i Sverige i dag.

   Därför behöver vi nu ett helt nytt politikst system, under ledning en verkligt stark ledare som, med hela handen, visar vad skåpet skall stå, samt får oss att, under svensk flagg, marschera åt samma håll.

   • Bengt Lundström skriver:

    Många jag talat med överväger att bilda beväpnade medborgargarden. Det kanske blir ett undantagstillstånd så småningom? Men vi behöver ingen Hitler eller Stalin, – ännu. Men i dag finns ju ingen säkerhet för den enskilde på vare sig allmänna platser eller ens i det egna hemmet som bekant?

    Erinrar mig hur rätten till självförsvar ser ut i t.ex. Texas, USA.
    Så Varför inför man inte möjligheten för ostraffade pensionärer att som självförsvar få inneha vapenlicens för en 9 mm Smith & Wesson? De kriminella har ju vapen! / Pensionär

 3. allemand skriver:

  Det räcker inte för SD att nå ut. Då når de redan frälsta och det är ingen större vits med.

 4. Bengt Lundström skriver:

  O.T. för Varjager
  Brukar bara kommentera artiklarnas innehåll och bryr mig inte om att ha pennfejder om vad andra anser. Det förefaller som om den tidigare peudonymen illvill under ny pseudonym är framme och hackar på mig igen för att jag tar parti (och föreslår lösningar) för gamla värnlösa pensionärers säkerhet. Att jag tycker att polisen – som ju inte får göra sitt jobb numera -, borde få större befogenheter för att ta itu med den råa kriminaliteten anser han vara diktatur. Men jag kan lugnt påstå, att de personer som hatar poliser eller ordning ö.h.t. vanligen är kriminella och / eller psykopater(?) vilka helt saknar medkänsla, och som anser att de skall få hålla på utan att någon ingriper? Enligt de poliser jag talat med så är de som i grupp överfaller ensamma gamla och gör inbrott i deras hem mycket fega typer som ju också den antagonist jag nämner förefaller vara, då han(?) inte ens vågar framträda under eget namn.

  Så vill du införa restriktiva regler för personpåhopp på dina sidor för att man skall hålla sig tll ämnet och inte hacka på enskilda kommentatorer för deras förslag till lösningar om man inte har något bättre själv att komma med?

  Tack på förhand.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: