Jimmie Åkessons ökenvandring i PK-landet..!

ORGLIGT..! Och då avser jag inte det som Erik Almqvist “gjort sig skyldig till” och som “drabbar SD”.

Nej, jag menar det tillstånd som Jimmie Åkesson et consortes försatt Sverige och oppositionen mot massinvandringen i.
Det som nu mycket tydligt framgår är att “rumsren”-strategin målat in SD i ett hörn. Jimmie Åkesson har satt ribban med sin Nolltolerans och gjort det mesta omöjligt att förklara och stå för.
Om Jimmie Åkesson et consortes istället hade valt att tala klarspråk om tillståndet och därvid på ren svenska förklarat vilka påfrestningar/provokationer som såväl svenskar i allmänhet som aktiva i den politiska motståndsrörelsen utsätts för, så hade svenska folket – oavsett hur medierna och de politiska motståndarna beskriver det – haft en mycket stor förståelse för att uttalanden och formuleringar á la Erik Almqvist och liknande ute i den lokalpolitiska verksamheten, är en helt mänsklig företeelse. Och definitivt i de tillspetsade, hotfulla och trängda situationer som är invandringskritikernas vardag.
Uppenbart är att SD-ledningen har målat in sig och partiet i ett hörn som är rena gefundenes fressen för våra motståndare.
Den uppkomna situationen understryker behovet av en alternativ kraft vid sidan av SD i försvaret av svenska folket och vår nation. En samlad opinion med möjlighet att framöver i form av parti och/eller valförbund genom en ärlig och klarspråkig dialog med väljarna vinna förtroende för platser i riksdagen.
//Kenneth Sandberg
………………
http://www.friatider.se/akessons-farliga-prejudikat

Om sjuklöverns riksdagsledamöter regelbundet tas till nåder efter fylleeskapader som i flera fall torde utgöra brott – bland annat ofredande, rattfylleri och förargelseväckande beteende – varför ska då de förflugna ord en berusad Erik Almqvist undslapp sig en sen krogkväll för mer än två år sedan bedömas hårdare?

Svaret på den frågan står att finna i Jimmie Åkessons långsiktiga ambition att förvandla Sverigedemokraterna till ett snällt, gulligt, av etablissemanget accepterat parti. Denna målsättning manifesterade sig senast i direktiv om en ny ”mjukare” retorik kombinerad med stenhårda utrensningar av partikamrater som avviker det allra minsta från den nya, mjuka, linjen. Erik Almqvist måste därför offras på den politiska korrekthetens altare, resonerar Jimmie.

Men Åkessons försök att förvandla Sverigedemokraterna till ett ”rumsrent” parti kommer inte att lyckas. Svensk massmedia domineras idag av intressen som vill ha fortsatt massinvandring till varje pris. Demoniseringen av Sverigedemokraterna kommer inte att upphöra förrän partiet har gett upp varje spår av invandringskritik.

Det SD-fientliga mediaetablissemanget nöjer sig förstås inte med att Åkesson har kastat Erik Almqvist – en av partiets bästa krafter – till vargarna. Det ropas redan på att fler huvuden ska rulla. ”Åkesson måste sparka Ekeroth också”, skriver Aftonbladet. Expressens chefredaktör Thomas Mattsson instämmer och antyder att man har fler ”avslöjanden” på gång.

Jimmie Åkesson har inte uppnått någonting genom gårdagens blodsoffer. Tvärtom har han skapat ett farligt prejudikat genom att vika sig för Sverigedemokraternas fiender i ett läge där de inte hade annat än tunn, gammal spiksoppa att komma med.

……

http://janmilld.wordpress.com/2012/11/15/vems-fortroende/

Vi är i förtroendebranschen”.

Så uttryckte sig Jimmie Åkesson om sitt parti, Sverigedemokraterna.

Frågan blir då: vems förtroende är det som SD nu söker – etablissemangets eller folkets?

Med utspelet om ”nolltolerans” har Åkesson målat in sig själv och SD i ett hörn. Med detta har man övertagit pk-iternas verklighets- och problembeskrivning, ja även begrepp.
Vad som ska ”nolltolereras” är ”rasism”, ”extremism” och ”rättshaverism”. Begrepp som aldrig definieras, begrepp som just genom sin luddighet blir användbara mot fritänkande och dissidents.
Överhuvudtaget användande av sådana begrepp vittnar om en antiintellektualism. De förhoppningar som de flesta SD-sympatisörer knutit till Jimmie Åkesson är nog av ett helt annat slag!
Det gränslösa pudlandet som framförallt Erik Almqvist nu givit prov på är en logisk konsekvens av linjen om ”nolltolerans” mot -ismer. Man har ju målat in sig i ett hörn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: