Nu börjar PK media bli riktigt desperata. Nu kallar de SD inträdde i Riksdagen för ett fiasko. PGA av att Ryggradslöse har gjort upp med Mp.

Det är ju kul att se hur de kränger och svänger dessa Pk-ister. De börjar bli desperata då SD kliver stadigt uppåt i alla undersökningar. Med fraser och rubriker som denna visar de att SD är rätt väg att rösta på.

”Resultatet – ett fiasko”, Sedan att de försöker att recycla Soran Ismaels kompisar överfall på SD:s personal är väl bara ett tydligt exempel. Det som är Expressens källor är Soran Ismaels kompisar. Det funkade inte förra gången men nu är desperationen stor. När man försöker dra upp en händelse 2,5 år senare. Varför trädde de inte fram för 2,5 år sedan? Eller är det så att Soran skall lansera en skiva eller en show?

Det enda man kan säga är att det är patetiskt. Lyssna på Expressens skjutjärns reporter och frukta den knivskarpa utfrågningen….Ja jisses vilken idiot. Att sedan Expressen frågar EXPO om saken visar bara att det är ren och skär desperation.

Varjager

3 Responses to Nu börjar PK media bli riktigt desperata. Nu kallar de SD inträdde i Riksdagen för ett fiasko. PGA av att Ryggradslöse har gjort upp med Mp.

 1. Rupert Olsson skriver:

  Hue kan detta gatutjafs för två år sedan värderats som en stor nyhet? Tjafsmedia (kvällspressen) fortsätter sin skärpta bevakning av svenska nyheter och når ofta nivån ”intriger i bonde söker fru”.
  Jag misstänker att det finns journalister som uttalat en svordom eller två utan att bli avskedade-

 2. Bengt Lundström skriver:

  Ordväxling har mig veterligen aldrig dödat någon. Men det gör kulor, sprängämnen, gift, knivar, hammare och grov misshandel.

  Tja, SR / SVT, Expressen, Aftonbladet och folk på många med skattemedel försörjda institutioner som jag inte orkar räkna upp här, samverkar för att avleda det svenska folkets nyvaknade insikt om hur verkligheten ser ut idag i Sverige. Att ”blåsa upp” och projicera på småsaker och skvaller för att avleda och söva och därigenom dölja den kriminalitet och korruption som utövas, framförallt av vissa politiker, är bara ett sätt bland många.

 3. Gustafsson skriver:

  Lugn, bara lugn, detta är ett drama som Jimmie själv har
  iscensatta bara för att få litet extra reklam. Alla korkade,
  TV, radio och tidningsredaktioner svalde betet utan att blinka.
  Paniken hos dessa över röstsiffrorna för SD, börjar nu att närma
  sig orkanstyrka, och snart har dom blåst bort sig själva.
  Jimmie,nästa statsminister.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: