Polisen vill avvisa ännu fler asylsökande . Äntligen en Polischef som tar bladet från munnen. Nu skall ni se att han snart är sparkad.

Rikspolischefen har i ett brev till landets 21 länspolischefer meddelat att utvisningen av illegala invandrare måste verkställas snabbade. För närvarande finns det 19 000 illegala invandrare i landet som väntar på utvisning, skriver Sydsvenskan.

Nu skall ni se att det kommer starta ett jättedrev mot denna polischef. Då han säger att Polisen skall sköta sitt jobb.

”3 700 ”avlägsnandebeslut” togs under årets första åtta månader, 500 fler än förra året. Men det räcker inte, menar rikspolischef Bengt Svensson, för just nu har landets polisdistrikt sammanlagt 19 000 öppna ärenden. Därför har han skrivit till Sveriges 21 länspolischefer och uppmanat dem att avvisa personer som sitter i förvar i första hand och i andra hand de som är inskrivna i Migrationsverkets system. Allt för att frigöra platser till nya asylsökande.

Skånepolisen tar hand om en sjundedel av Migrationsverkets avlägsnandebeslut. Men även om de jobbar hårt, så växer högarna.

– Prognosen är att avvisningsärendena ökar ännu mer, säger Petra Stenkula, biträdande chef för länskriminalen, till Sydsvenskan.”

Varjager

4 Responses to Polisen vill avvisa ännu fler asylsökande . Äntligen en Polischef som tar bladet från munnen. Nu skall ni se att han snart är sparkad.

 1. Bengt Lundström skriver:

  Helomvändning av politiken måste till. Är det 19.000 som häckar här? Och ytterligare 50.000? är på väg in! Stäng gränsen och ompröva alla PUT sedan 20 år tillbaka. Bara de som är ostraffade och arbetar får bli kvar. De övriga skall ut, med de kriminella i spetsen.

 2. Bengt skriver:

  Bara ett UTSPEL i syfte att ”ta in” på de ökande Sverigedemokraterna. En shimär som syftar till att lura folk att man gör något. Fler sådana här shimärer kommer ju närmare valet vi kommer.

  • Janne skriver:

   Ja, det var en god nyhet för en gångs skull.
   Man blev på gott humör en liten stund, men…så infann sig tyvärr också tvivlet?
   Har vi inte hört och sett liknande propagandistisk falsk kosmetika tidigare?
   Och det brukar ju i vanlig ordning bli ett sjuhelvetes liv när någon av Sveriges importerade stöttepelare skall utvisas och hur ska det då låta när 19000 tvingas lämna landet?
   Jag sällar mig därför också till tvivlarna men hoppas innerligt innerligt att jag har fel!
   MVH
   Janne

 3. xmaverickx skriver:

  Upp till bevis dialogpolischefen.
  Seeing is believing.
  Så tro honom inte förrän han satt orden i handling och de 19.000, till att börja med, har förpassats ut ur landet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: