Die dummen (=idioten) Schweden

Ett ypperligt exempel på vilka konsekvenser det har fått att Sverige styrs av Idioter som går i massmedias strypkoppel..!
Hade Jimmie Åkesson et consortes minsta lilla ambition – vid sidan av sina egna karriärer och platser vid köttgrytorna – så hade dylika flagranta exempel naturligtvis från riksdagens talarstol kunnat användas som argument för att dylika “kulturberikare” snarast skulle repatrieras (d vs hela familjen/släkten). Och som exempel på en invandringspolitik som definitivt måste vridas vridas 180 grader så att primitiva förlagor till människan överhuvudtaget aldrig släpps in vid Sveriges gränser.

http://www.sydsvenskan.se/malmo/domd-pappa-vardar-valdsam-son/
25-åringen med autism har slagit och sparkat utan att dömas.
Nu reagerar Socialstyrelsen på att 25-åringen bor med och får personlig assistans av sin pappa, som är dömd för vålds- och narkotikabrott.
I början av oktober fattade Socialstyrelsen beslutet att kräva in uppgifter från det assistansbolag som sedan i våras ansvarar för 25-åringens dagliga omsorg.

Har assistenterna den kompetens som krävs för att arbeta med en man med grav autism?
– Alla har skrivit under att de har fått utbildning hos en tidigare arbetsgivare. Jag kan inte kontrollera den uppgiften vidare, säger vd:n.
25-åringen har efter beslut i tingsrätten god man, men assistansbolaget har haft svårigheter att nå den gode mannen.

Kenneth

One Response to Die dummen (=idioten) Schweden

  1. Varjager skriver:

    Du är mycket för att döma ut folk som hatare. Vad vet du om bakgrunden på de som skriver på denna bloggen? Tycker du själv inte att det är konstigt att SD själva inte använder all information och sprider den? De så kallade ”straffsparkarna” som kommer fram mer och mer går förbi under tystnad av SD. Har det att göra att de vill bli accepterade av StockholmsPk elit? Vad tro du själv? Själv låter jag skribenter komma till tals i de ämnen som de känner berör dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: