Angreppet mot flyktingförläggningen i Arboga var hämnd för rånförsök. Men det undviker PK media att lyfta fram.

Som sagt Svensk media är idag bäst i världen då det gäller att censurera och dölja fakta. Men som tur är finns det bloggar och andra sajter som inte rädds att skriva sanningen.

” Bråket vid Migrationsverkets flyktingförläggning Nalles i Arboga var av allt att döma en uppgörelse mellan kriminella. De tre anhållna har kopplingar till mc-klubben Mongols MC och den misshandlade asylsökande somaliern är misstänkt för att tidigare ha försökt råna flickvännen till en av de tre anhållna.
Att döma av uppgifter som nu har framkommit var dock inte Migrationsverkets anläggning måltavla för angreppet, utan en av de asylsökande som tidigare ska ha försökt råna en av angriparnas 24-åriga flickvän.

31-årige Jonas Eriksson, 28-årige Robert Madsén och 27-årige David Wretefelt har anhållits misstänkta för grov misshandel, grovt hemfridsbrott och skadegörelse i samband med bråket vid det tidigare långtradarfiket “Nalles” i Arboga.

Måltavlan för deras angrepp var en asylsökande somalier som tros vara identisk med den mörkhyade man som den 9 oktober i år försökte råna Robert Madséns flickvän.

De tre anhållna är tidigare kända av polisen och har kopplingar till det kriminella mc-gänget Mongols MC. Kvinnan som utsattes för rånet är dessutom dotter till en fjärde person med kopplingar till samma gäng.

13 polispatruller!!!!!!!!!! skickades till flyktingförläggningen i samband med att tre personer gav sig på en asylsökande somalier.”

Fundera på varför 13 polispatruller skickas? När en svensk som mördas knappt får en patrull ens.

Varjager

One Response to Angreppet mot flyktingförläggningen i Arboga var hämnd för rånförsök. Men det undviker PK media att lyfta fram.

  1. Tarzan skriver:

    Men kan inte antasta dottern till någon som är med i ett kriminellt MC gäng. Dom kommer att gå på zoomaliern igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: