En ny orm har sett dagens ljus!

Ur 7-klöverns ormgrop har nu ett nytt litet ormyngel sett dagens ljus!

Deras hejdlöst vilda orgier i maktens boningar gav alltså slutligen   -och tyvärr-   resultat, ännu en olycklig tilldragelse, dom sju allierade har utan större födselvånda nu blivit åtta!

Och dom sju papporna och mammorna samt den lilla orm-babyn mår enl. uppgifter tyvärr bra!

7-klövern har härigenom  förvandlats till 8-klövern!

Falskheten och den primitivt giriga kättjan har fått ännu ett ansikte!

Må landsförrädarna brinna i helvetet!

Vänligen

Janne

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/akesson-stadar-upp-i-sd_7578948.svd

PS. Vi skall kuvas till varje pris!

14 Responses to En ny orm har sett dagens ljus!

 1. allemand skriver:

  Så farligt tycker jag inte att det var förutom att det var ett ovanligt klumpigt och oproffsigt sätt att göra det på.

 2. Varjager skriver:

  Jag tro att det är ett sätt att försöka få bra PR. Men SD kommer aldrig att få bra PR från medier.

  • Blodsven skriver:

   SD har ju inte haft samma möjligheter som övriga partier att medieträna alla sina förtroendevalda, så ett och annat klantigt uttalande är väl inget att riva upp himmel och jord för. Sortera ut idioter är naturligtvis försvarbart, men isåfall har 7-klöverpartierna överlägset större problem.
   Oroväckande däremot att han låter så jävla PK, vilket jag definitivt är överallergisk mot…

 3. Jern&Betong skriver:

  När man irrat bort sig i skogen och till slut märker att man gått åt helt fel håll, vad är då annat att göra än att gå tillbaka och ta ut en ny kurs?
  När en vän bedrar dig, vad är då annat att göra än att lämna denne?
  Under livets gång drabbas vi av hårda slag som att förlora nära och kära och vägen är inte alltid rak, men på något sätt finner vi alltid en väg att gå vidare.

 4. katinka glahd skriver:

  Jag måste erkänna att jag som mångårig medlem i Sd,inte riktigt förstår JÅ,s avsikter med denna rundsskrivelse till oss här ute på golvet!Vi har inga livvakter som skyddar oss när vi utför vårt uppdrag att arbeta för partiet.Att i ur och skur stoppa i brevlådormed händer stela av kyla,prata och argumentera med folk ,för att värva nya medlemmar,långa .många ggr segdragna möten att bevista,papper och blanketter att fylla i.Vi har dock frivilligt valt denna väg för vårt fosterland och våra kommande generationers framtid,med fara för liv och lem,även om jag erkänner att jag aldrig upplevt en negativ eller agressiv attityd mot mig i mitt arbete för att propagera för partiet!Det har i sanning varit ett meningsfyllt uppdrag!Jag ångrar inte en minut!!
  Vi måste inse att detta vi tagit på oss är något som är mycket större än oss självaFrån golvet i ”verkstan”.upp till partitoppen,som vi valt och givit maktens mandat till.Om vi skall klara av uppgiften att rädda vårt land för våra barns framtid ,så skall vi lägga alla personliga tillkortakommade åt sidan och arbeta i största vänskap och gemenskap för detta mål.Ingenting av såväl privat som yrkesmässiga skäl får någonsin bryta upp denna sammanhållning.Vi är bara skruvar och muttrar i ett sammanhang som går ut på att maskineriet måste fungera,till varje pris.Den smöroljan heter respekt och tolerans mot varandras åsikter!
  Jag kan förstå att i ”stridens hetta ”och den allmänna uppgivenhet som drabbar många av oss här ute,så kan tungan slippra.Tyvärr!
  Ha dock överseende JÅ.Se dessa människor för vad de är och utför ,än de grodor som kan tänkas komma över deras läppar.
  Följ SR,r generösa takregler som tillåter ett blindstyre i Ring P1
  spotta ut sitt rabiata hat mot en konstnär vars enda brott är att han tagit sin rätt till den lag som är övergripande allt , nämnligen yttrandefriheten.
  Glatt och frejdigt uppmanar denne patetiske lille,löjlige yrkestyckare,som spottar ut sitt etter och sår sin draksådd mot alla som inte tycker som honom.varje morgon kl09.10 .Att uppmana att mörda konstnären på uppgiven adress och filma mordet för att sedan lägga ut det hela på Youtube!
  Detta flagranta brott urskuldas med att det var ironiskt menat och den här mediabanditen som fått härja fritt på SR p1 i åratal,straffas med en luggning,och blir avstängd ur etern i en vecka.Och detta i vår OBERONDE FRIA TELEVISION! Ja fan trot!
  Det är verkligen skillnad på folk och folk när det gäller att säga sin mening ,när förtvivlan och sorg över vad som händer i vårt land,gär en partiarbetare på golvet i ”verkstan” lösmynt när trycket kokar över.
  Jag föreslår att vi i vårt parti följer samma regler som SR ,en veckas avstängning för överträdelse av vad som kan accepteras,den första gången.
  Vid upprepade tillfällen får frågan åter tas upp för behandling!
  Detta bör gälla ALLA inom partiet!
  Ställ upp för Sverige och svenskarna!

  • allemand skriver:

   Du har så rätt. därav min kritik mot det sättet som de genomfördes på. Jag skrev av mig på Thoralfs blogg som kunde varit en som fått gått när han skrev om somalier.

  • elfyma+ skriver:

   Det ligger mycket i det du säger Katinka.
   Du är inte ensam. Mer om detta i dagens Agenda
   http://www.svt.se/agenda/manga-tomma-stolar-for-sverigedemokraterna

   Etablissemanget och Expo kan aldrig blidkas vad än partiledningen hittar på. De låter sig inte nöja med mindre än att partiet läggs ner.
   Det folkliga missnöjet försvinner dock inte med partiet, om nu någon tror det.
   Missnöjet kanaliseras istället till mer militanta utomparlamentariska grupperingar som inte låter sig dompteras lika lätt som SD.

  • Göran skriver:

   Jag tror det är dags att lämna partiet nu. Turbolensen efter turerna med alla beskyllningar om både det ena och det andra riskerar att skada partiet i grunden.

   Det har under åren varit allt för många medlemmar som fått silkssnöret pga en skitsak. Det ser inte bra ut och det retar många. En del av dem siktar nu in sig på Svenskarnas Parti. Ett parti som jag tror får värdefull draghjälp efter och av Jimmies agerande.

   Naturligtvis skall vi ställa upp för Svergie och svenskarna. Något annat vore helt otänkbart. Det är nu, pga den hatade invandringen, sammanhållningen är som viktigast.

 5. Janne skriver:

  I SD:s Sverige så tar vi emot drygt 10.000 nya bidragstagare varje år.
  Vilket är 90% mindre än den svenska regimen tar emot, men ändå fler än både Norge, Finland, Dammark och Island tillsammans!
  SD har också fler utlänningar på sina listor än något annat parti, procentuellt sett!
  Listan för Södertälje bestod nästan enbart av utlänningar, vilket sedermera (naturligtvis) resulterade i stora problem!
  Tyvärr så kan jag i nuläget inte se någon större ljusning även om SD skulle komma till makten i morgon dag
  Men dom kanske har en hemlig agenda som vi inte känner till?
  Har dom inte det, så är vi grundlurade, vi alla som röstade på SD vid senaste valet!
  Eller är det kanske dags för byte av partiledare?
  MVH
  Janne

 6. Visslare skriver:

  Tycker nog att SD-ledningen böra vara lite försiktig med sitt flörtande med ful-media. Det vore nog bättre att rikta sina krafter utåt i stället och låta ett eller annat övertramp bero tills det ev uppmärksammas.
  Samtidigt har man lite sig själva att skylla eftersom webben i stort sett övergavs vid inträdet i riksdagen. Visserligen försöker några enskilda riksdagsmän hålla debatten på nätet vid liv men det räcker inte. Nu är ju spelplanen fri för andra aktörer såsom Avpixlat, Sweden Confidential, Fria Tider f f a. Dispatch International är ju ett lovande projekt men det må vara osagt om de stöder SD i någon större utsträckning.

 7. Visslare skriver:

  Glömde säga att jag står inte bakom Jannes problemformulering.

 8. Varjager skriver:

  Så man måste hylla SD och allt de gör??? Alla partier mår bra av att granskas.

 9. Varjager skriver:

  Så vi håller inte med SD och då är vi automatisk SD hatar i din värld?? Har du gått igenom alla de år som bloggen har funnits på nätet?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: