Det nya Sverige, utrota alla spår av det Svenska så blir MP nöjda.

Alla har vi läst om MP nya förslag, där de vill ta bort alla spår av vår historia för att göra plats för mångkulturen.

”Två riksdagsledamöter från Miljöpartiet, Annika Lillemets och Valter Mutt, vill flytta på två kungastatyer i Stockholm.
Det är statyerna föreställande Gustav II Adolf och Karl XII som de två vill flytta på. I en motion skriver de att statyerna istället bör stå på en undanskymd plats.
– Det finns till exempel statykyrkogårdar i Baltikum, där bland annat gamla Leninstatyer får stå. Det skulle kunna vara något, en plats för den mörkare delen av det svenska kulturarvet, säger Valter Mutt.
Valter Mutt påpekar också att Karl XII:s staty varit föremål för högerextrema hyllningar, vilket också kan vara en anledning att flytta den.
– Sen är både jag och Annika barn till personer som flytt från Estland under andra världskriget, det kan ha fått oss att vilja markera extra mycket mot krig och den här typen av historia, säger Valter Mutt.”

Jag får väl lov att fråga då om era släktingar var krigsförbrytare och ni nu vill straffa svenskarna? Min enda önskan nu är att MP hamnar på den historiska kyrkogården så vi slipper dessa svensk hatare. Som lever på den svenska befolkningspengar….

 

Herman Lindqvist: Sverige skulle inte ha vare sig fred eller frihet utan våra så kallade krigarkungar.

Varjager

One Response to Det nya Sverige, utrota alla spår av det Svenska så blir MP nöjda.

  1. Du kan ha rätt, Varjager.

    Annika Lillemets och Valter Mutt är alltså barn till personer som flydde från Estland under WW2. Hmm. Många som flydde Estland på den tiden gjorde det när Röda Armén var på väg att återerövra de baltiska staterna 1944. Många flydde därför att de på olika sätt samarbetat med tyskarna mot de hatade ryska kommunisterna. Många balter välkomnade tyskarna 1941 och arbetade frivilligt tillsammans med dem i förhoppningen om att kunna skapa nya fria länder.

    Jag säger inte att det är så, men det är alls inte omöjligt att Lillemets och Mutt härstammar från personer som valde ”fel” sida under kriget och därmed skulle betraktats som förrädare av ryssarna och kanske avrättats eller skickats till Sibirien som straff.

    Jag säger återigen inte att det är så, men det är heller inte helt omöjligt att Lillemets och Mutts föräldrar har en betydligt mörkare historia. Många balter anslöt sig nämligen frivilligt till SS och deltog aktivt i jakt och mord på judar. Andra anslöt sig till Waffen-SS, till exempel till den ”20. Waffen-Grenadier-Division der SS (estnische Nr. 1)”. Runt 35.000 ester deltog på tysk sida under WW2.

    Jag säger för tredje gången inte att det var så, men Lillemets och Mutts föräldrar kan förstås också ha varit kommunister som valde att fly när tyskarna anföll 1941. Mot detta talar att de i så fall säkert kunde ha återvänt efter 1945 och då kanske fått höga poster i den återupprättade sovjetiska regimen i Estland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: