Jan Helin skyddar yttrandefriheten??? Eller nä, inget nytt där heller.

Jan Helin är irriterad för att Hovet inte älskar Elisabeth Ohlson Wallin senaste tavla. Men Jan Helin, du och dina gelikar som suddar ut alla kommentarer om flyktingpolitiken? Till och med stänger kommentarsfält. Vad är då inte ni? Ni demokratins sanna dödgrävare. Samma Jan Helin som pixlar brottslingar om de är svarta.

 

Varjager

5 Responses to Jan Helin skyddar yttrandefriheten??? Eller nä, inget nytt där heller.

 1. HH skriver:

  Jag förstår mkt väl att monarkin kan ses som en förfluten gest. Vi väljer inte kung – Gustav Vasa tog bort den möjligheten – på Mora stenar i Uppland längre. Så vad betyder monarkin idag?
  Kungen är vår statschef. När han går in FÖRE alla andra till samlingen i riksdagen så är det en markering. DÄREFTER kommer talmannen. Kungen går inte först för att han är kung, utan för att han är STATSCHEF.
  Smaklösheterna hos Ohlson Wallin kan diskuteras. Men varför gör hon inte någonting modigare? T ex ett stort antal muslimer på Plattan i Sthlm som på knä lutar sina huvuden mot Mekka. Och mitt i denna hop stor en enskild individ upp – JESUS strålande i kitschiga färger (som är konstnärinnans varumärke, hon har ingen vidare smak) sträckande ut sina armar i en välsignelse åt oss alla. Det kan inte vara fel, för Jesus betraktas som en profet hos muslimerna!
  Till sist: vi vet inte när den dag kommer då vi behöver en röst som står ovanför politik och argument, en neutral röst som talar om vår samhörighet. Det skulle vara en statschef. Den som gjorde det sist var Spaniens kung i tumultet efter Francos död som lotsade spanjorerna in i demokratin!
  Ohlson Wallins ”konstverk” är det största beviset på feghet. Att ge sig på den som helt enkelt inte kan svara. För det är ju det hon vill! Vilken människa!!

 2. Janne skriver:

  En av Helins bästa kompisar heter Denho Acar.
  Vilket säger det mesta om denne ”man”
  Och att han också nu desperat försöker skydda Elisabet Olson Walin och hennes bisarra ”konst” säger väl resten!
  Han är en värdelös pajas och dessutom en primitiv landsförrädare!
  MVH
  Janne

 3. Bengt skriver:

  Jag skulle inte bli förvånad om Helin och hans gelikar tvingas söka skydd i andra länder i en framtid när vi har fått ett nytt styre i Sverige där man retroaktivt ställer dessa till svars.
  När den dagen kommer tror jag inte att han är så kaxig längre.

  • Göran skriver:

   Hej Bengt

   Hoppas innerligt att du får rätt på den punkten. Fast lite vedergällning före avresan skulle allt sitta bra.

   Mvh
   Göran/Rauken

 4. rasputin skriver:

  om vi alla utmanar muslimerna med att berätta att nu ska vi bota deras barn i saudiarabien och pakistan och alla muslimska länder genom internet vad ska politikerna göra då?
  Skulle du vilja jobba på en ambasad då?
  för politikerna vill släppa in många mer så VI måste visa vad dom är för djur.
  eller så låter vi det fortsätta så här. Vill du värkligen göra något så skicka något som detta till deras bloggar i muslimska länder. Detta är lagligt men andvänd internetkaffe. För dom har rabies.
  Good day
  This is information from Sweden
  Vi are going to send info about Islam to children in Saudi Arabia, Iran and every Muslim country the reason is to cure all children from Islam.
  Internet belongs to us and we are in you HOME computer. Mission is, no Muslim in EU.
  Prophet Mohammed was 50 years old he marred Aicha 6 years old child and when prophet Mohammed was 53 years old he had rape Aisha that was 9 years old child so prophet Mohammed was a paedophile. Prophet Mohammed was a slave owner so he was a BAD man that shod have be stoned fore he’s crimes.
  Why do Allah think that girls are big darkness that the Quran wraiths in sura bina 60.
  Sweden have the Quran as toilet paper.
  Have a nice day.
  Sweden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: