MP vill se att Sverige går under. Alla skall få samma rättigheter som svenskarna jobbat ihop.

MP säger det rakt ut att det är bara att betala för Svenska arbetare. För alla skall få komma till Sverige och få allt som tagit generationer att jobba ihop. 7,7% röstar på dessa stollar. Det gör mig mycket rädd. Vad skall det bli av de svenska pensionärerna som jobbat ihop dagens välstånd när de väller in ytterligare miljoner bidragsinvandrare?

”Åsa Romsons fokuserade i talet på migration och lika rätt för alla. Miljöpartiet ska driva sex krav, bland annat att inga kommuner ska få säga nej till ensamkommande flyktingbarn, att barnkonventionen blir svensk lag och att fler asylsökande ska få stanna om det finns ”synnerligen ömmande omständigheter”. Den formuleringen tolkas, enligt MP, för snävt i dag.
Åsa Romson menar att den svenska flyktingpolitiken är inhuman. Ett färskt exempel är tvååriga Haddile som nyligen skulle utvisas till Frankrike.
– Sverige vägrar att använda flexibiliteten i EU:s regelverk för att stoppa omänskliga utvisningar. Det är oacceptabelt. Barnets rättigheter måste genomsyra hela asylprocessen, därför behöver barnkonventionen bli svensk lag, säger Åsa Romson.”

Så MP bygger sin retorik på att en mor i Algeriet vill återförenas med sin dotter i Algeriet??? Hur dum får man bli? MP är nog ett av de mest hatiska partierna mot Svenskar som någonsin funnits.

Varjager

6 Responses to MP vill se att Sverige går under. Alla skall få samma rättigheter som svenskarna jobbat ihop.

 1. Bengt skriver:

  Det är intressant att se hur småpartierna i sjuklövern begår självmord, Ett efter ett.
  De sätter ständigt nya rekord i vansinniga utspel, -I sådan grad att man tycker att den brist på intelligens detta visar, kunde lika gärna varit hämtade från 1600-talets föreställningsvärd.
  Det är med andra ord inga ”Einstein’s” som blir vare sig Miljöpartist, Kristdemokrat eller folkpartist, min åsikt.

  • Göran skriver:

   Småpartierna självmord?

   Jag ponerar att folket som röstar på dem ligger närmare ett kollektivt självmord, än vad själva partierna gör.

   Men man kan ju alltid hoppas på att det blir partierna som dukar under, eller varför inte hela systemet. Det skulle vi må gott av. Dessutom har vi då en chans att bli av med de allt mer hatade förorterna.

 2. Olli Rein skriver:

  Nu ser dom chansen att införa den Medborgarlön man alltid har haft på sin agenda. Fast det gäller naturligtvis inte för riksdagsledamöter och andra politiker, då måste det ju få kosta.

 3. xmaverickx skriver:

  De ondaste människorna finns att söka bland dem som mest högljutt talar om godhet, men som inte lever som de lär, som just Mp, och de övriga två partierna i den rödgröna röran, och Alliansen mot Sverige och svenskarna (och prästerskapen inom alla religioner),
  De för dialoger med importerade parasiter och kriminella, men med oss som försörjer dem alla är det endast monotona monologer som gäller, eftersom de är inkvisitionen och som sådana kan de inte ha fel och behöver därför inte gå i svaromål med oss.

 4. ericr45 skriver:

  När man får sig till livs såna här urbota korkade yttrande från i detta fal (mp) så undrar jag BEGRIPER inte de röstberättigade vad det innebär?
  Är vi så totalt manipulerade av sossemesia?
  Väger ”sympati” så enormt mycket mera än ”förnuftsgenen”?
  Har såssarna lyckats att så djupt i folket inplantera ”vi är ett rikt land, vi har råd!” att man godkänner vilka dumheter som helst från politiker?
  Vi ÄR fortfarande hyggrikt rika, men att försörja alltfler ickearbetande kostar. MYCKET!
  Jag vid ett flertal tillfällen lycka ”täppa till käften” på min diskussionsmotståndare genom jämförelsen 1 personal på 20 dementa vs 1 personal per ”ensamkommande”.
  De har, till slut, insett det helt omöjliga i detta förhållande, om man sen påpekar att ”du blir också gammal” och då……

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: