Elisabeth Ohlson Wallins slår in öppna dörrar och nu väntar vi på hennes Muhammed satir.

Är det någon som tror att den kommer? Man kan inte direkt säg att hon överraskar direkt. Snarare är det öppna dörrar som hon och kulturmarxisterna slår in.

”Kungen och hans vänner hugger in på pizzabitar direkt från Camilla Henemarks nakna kropp samtidigt som Silvia skrubbar rent golvet från hakkors.
– Det är en satirbild, som kommer att ingå i en satirutställning jag arbetar med, säger den kontroversiella konstnären och fotografen Elisabeth Ohlson Wallin som ligger bakom bilden.”

Så är det nu någon som tror att hon kommer att göra en Muhammed bild?

Varjager

2 Responses to Elisabeth Ohlson Wallins slår in öppna dörrar och nu väntar vi på hennes Muhammed satir.

  1. Varg i Veum skriver:

    Nä, jag tvivlar på att det kommer något konstverk som har den minsta anknytning till den heligaste av alla religioner. Därtill är hon alltför rädd att mista livet eller bli utsatt för twittermobben.

  2. H H skriver:

    Ohlson- Wallin förnekar sig aldrig. När det gäller vår kung så minns att han är landets STATSCHEF! Vi kan alltid diskutera monarkins vara eller ickevara, men så långt jag läst vårt lands historia har vi ALLTID haft kungar. Glöm inte den spanske kungens demokratiräddande insats efter Francos död!
    Hur som helst. Jag ser framför mig Ohlson-Wallins kommande bild med de sedvanliga kitschiga färgerna. Så här: den arabiske Allah-utroparens röst har klingat ut från Stadshustornet i Sthlm. På Plattan ser man rader med knäfallande män som vänder sig mot Mecka, pannorna sedesamt mot marken. OCH DÅ! Då kommer Ohlson-Wallins bild in! EN SEGRANDE JESUS SOM MED UTSTRÄCKTA ARMAR OCH OMSTRÅLAD AV ETT HIMMELSKT LJUS VÄLSIGNAR ALLA!
    Kan inte någon skicka detta till ”konstnärinnan”?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: