När dumheten blir vardag, MP och alliansen. Alla skall ha allt om du är illegal, svensken skall vara tyst och betala.

Vill bara belysa det faktum att en MP politiker hävdar att CIA sprutar kemikalier när flygplan åker på hög höjd. Detta slås upp stort i Aftonbladet.

”Kemikalier, virus och tungmetaller sprutas ut över Sverige – av CIA och regeringen.
Det tror Miljöpartiets gruppledare i Vingåker.
– Vi måste få teknikerna på flygplanen att sluta sätta in de här behållarna, säger Pernilla Hagberg miljöpartiets gruppledare i Vingåker.”

Men jag tror snarare att det är ett sätt att slippa tala om för Svenska folket att MP och Alliansens enorma förslag att det finns inga illegala innebär skolgång och sjukvård gratis. Det var redan för ett och ett halvt år sedan som Miljöpartiet tillsammans med regeringen beslutade detta. Och nu är det klart att det träder i kraft 1 juli 2013. Kommunerna kommer få 25 miljoner för att bekosta reformen. Allt detta läggs på den svenske skattebetalaren. För som MP Maria Ferm säger.

”– Signalen till alla människor som nu kan få rätt till sjukvård eller rätt att gå i skola handlar så klart om att vi respekterar mänskliga rättigheter. Att vi ser mänskliga rättigheter som överordnat, säger Maria Ferm.”

Nu förväntar jag mig att alla svenskar får gratis vård. För det är en mänsklig rättighet som vi redan betalt många gånger om på skattesedeln. Så pensionär res dig upp och hämta din medicin gratis. Det är din mänskliga rättighet.

Förlåt min otrevlighet men det finns inget parti som gjort Sverige så mycket ont som MP. De är i samma klass som Bengt Westerberg.

Tänk på detta alla ni som röstade på Alliansen……Sedan har Aftonbladet tagit bladet från munnen. När kommentarerna inte stämmer med bilden Aftonbladet vill visa så stängs kommentarsfältet helt enkelt ner.

”Aftonbladets lösning blev då, att den som vill kommentera våra artiklar måste gå via Facebook. Ingen ska längre kunna skriva anonymt.
Resultatet är att rasisterna framträder med namn och bild, vilket givetvis är bättre, samtidigt som humanisterna försvinner. De vågar inte säga emot rassarna, eftersom de är rädda.”

Så löser Aftonbladet problemet , de kallar alla som kritiserar invandringen och dess effekter för rasister. Sedan dödar de debatten för att folk inte skall vakna.

Varjager

7 Responses to När dumheten blir vardag, MP och alliansen. Alla skall ha allt om du är illegal, svensken skall vara tyst och betala.

 1. markus andersson skriver:

  Hon har rätt. Jag är mycket insatt i detta. Ta reda på fakta istället för att lyssna på din rädsla, och drivas av din okunskap. Förstår att det låter absurt men de samma år som usa började göra detta (2009) så fick Usa patent på aluminium resistenta fröer. Och aluminium är en av de kemikalier som sprutas ut. De vill förstöra jorden så populationen begränsas. Finns fakta om detta om man letar istället för att döma.

 2. Gustafsson skriver:

  Folk tror tyvärr fortfarande att MP har något med miljön
  att skaffa, när det egentligen är tvärt om. En samling ansvarslösa
  stollar som utnyttjar sin makt till att med 7-klövern förstöra
  landet ytterligare. Vad Westerberg har ställt till med i verkligheten
  vågar jag inte tala om ens. En av de stora dödgrävarna
  av den svenska nationen.

 3. Varg i Veum skriver:

  Kanske är det så att jänkarna sprutar dessa baciller över oss och det är därför vi ”rasister” ”islamofober” och ”främlingsfientliga” inte förstår hur fel vi har när vi rakt av inte köper normens fantasi om det man tror att man åstadkommer med det multikulturella experimentet?

  Alla vi som inte håller med åsiktsnormen måste ju framstå som aliens hos människor som denna miljöpartist. Kanske är vi zoombies skapade av den stora satan utan att vi vet om det!?

 4. o.J skriver:

  Hej ! Efter ett samtal med Pernilla Hagberg har jag lyckats att få med henne på en resa med min rymdraket(hon tackade och svarade ja) är det nu någon annan som vill följa med så åker vi på Måndag morgon.

 5. KOSMOS skriver:

  Allt är jaget i ett stjärneallt.

 6. Varg i Veum skriver:

  Personligen är jag egentligen inte rädd för våldet. Men den svenska verkligheten har visat att man kan bli utan egen försörjning om man inte ”delar värderingar” var gränsen går är helt godtyckligt och bestäms mer eller mindre av EXPO och deras svans.. Därför väljer jag att vara anonym.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: