Skatt på TV.

Enl. ett nytt påfund från en statlig utredning skall TV-licensen “försvinna” och ersättas med en obligatorisk skatt!

Alla vi som inte har TV skall således i framtiden tvingas betala för det som inte finns!

Någon som är förvånad?

 

I många år har man tvingats betala sopskatt, för sopor man heller inte har!

För att inte tala om välfärden som vi alla har betalat till under hela vårt liv och som nu glupska utlänningar sätter i sig och som heller inte längre finns för oss svenskar!

Pensionerna som vi också betalat till under hela vårt verksamma liv är nu i stort sett är ett minne blott.

Bensinskattemiljarderna som skulle gå till våra vägar, används nu istället till finansiering av asylturismen!

Vem minns inte Högertrafikkommissionen som vi tvingades betala extra till inför övergången till högertrafik, och som sedan skulle försvinna efter dagen H.

Men, den statliga kolossen försvann inte alls, dom bytte bara namn till trafiksäkerhetsverket och finns tyvärr kvar än i dag! Och här betalar vi till ett gammalt spöke som varken finns eller gör någon som helst nytta!

Miljarder går opp i rök! Våra miljarder.

 

Tänk efter riktigt noga nu, när tog den svenska regimen, eller någon av dess parasiterande hantlangare, ett beslut som var BRA för oss svenskar?

Jag kan inte komma på något!

Men däremot blir man förbannad i stort sett varje dag över alla deras totalt vansinniga beslut och påhitt!

Och hur kan det komma sig att asylturismen går med vinst enl. makthavarna, när den istället kostar oss drygt 400 miljarder varje år?

Om asylturismen vore vinstgivande så skulle alla världens länder naturligtvis stå i kö för att få importera negrer och muslimer på rot!

Verkligheten är en helt annan i dag är det egentligen bara Sverige som ensam står i kö för att importera slöa bidragstagare och samtidigt försöka inbilla oss att dom är vinstmaskiner som vi ska vara tacksamma över!

Kejsarens nya kläder i svensk tappning!

Vänligen

Janne

 

Den största bluffen genom tiderna, svensk flyktingpolitik!

3 Responses to Skatt på TV.

 1. Göran skriver:

  Hej Janne

  Tack för en bra, upplysande och objektiv artikel.
  Jag skriver gärna under på vartenda ord.
  400 hundra årliga miljarder är den siffra som ligger närmast sanningen för asylturismens kostnader, trots ihärdiga förnekelser.

  Mvh
  Göran

 2. H H skriver:

  Ja, Jannes inlägg om TV gav mig fler funderingar, tack för det!
  Eftersom jag tidigare och även senare arbetat med media på olika nivåer och alltid varit stolt över vår tryckfrihetslagstiftning, fick jag en rejäl funderare en gång på 1960-talet. Frågan alltså: är tryckfrihet och meddelarfrihet någonting som bara gäller gammelmedia, d v s tidningar och tidskrifter? Radio och TV är tydligen undantagna…
  Alltnog. Britt Wadners insatser på radioområdet kanske är glömda, men kan ni tänka er att hon satt i fängelse för sin radiostation? Som på DDR-vis naturligtvis var verboten.
  Och nu ska man lägga TV-avgiften på skatten. Förlåt en yngling – men TV:n försvann när barnen blev vuxna och flyttade hemifrån. Vi har inte haft någon apparat på flera, flera år.
  Riksradion och riksTV bör släppas fria för marknaden! Eller kan ni tänka er en tvångsprenumeration på Expressen? Aftonbladet? Dagens Nyheter? Eller er lokala blaska.
  Räcker det inte nu med den missinformation vi ständigt utsätts för? Ska den tvingas på oss i fortsättningen? Orwell och Huxley skulle nicka igenkännande…

  .

 3. Pica pica skriver:

  Min dotter har ingen TV. Kiruna har jagat henne hänsynslöst. Frågade om hon hade dator och mobil. Hon frågade varför och fick svaret att i så fall måste hon betala licens. Radiotjänst i Kiruna har haft så otrevlig personal så det är bra att de lägger ned. Men det borde finnas valmöjlighet. Tänk på alla pensionärer som har dålig pension. Alla ska tydligen betala vare sig de har TV eller ej.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: