Fria tider har en mycket intressant artikel om sexuella övergrepp utförda av muslimer.

När man läser den så slås man av att det är samma beteende av svenska journalister och medier. Sanningen skall döljas intill absurdum.

”Douglas Murray från Centret För Social Sammanhållning har tidigare protesterat mot en ”tystnadens konspirattion” som han anser funnits kring invandrares härjande bland vita brittiska flickor. Han berättar att Channel 4 redan 2004 producerade ett stort reportage om problemet, men övertalades att avstå från att sända det, av bl.a. polisen.

Kvinnliga PK-journalister på vänstertidningen Guardian, som efter Jack Straws framträdande hamnat i försvarsställning, för fram förvirrade resonemang som i princip går ut på att ingenting har med någonting att göra. Genom sina ständiga referenser till BNP-ledaren Nick Griffin visar de emellertid att anklagelserna från föräldrar och allmänhet har varit riktiga – dvs att massmedia försökt sopa den muslimska pedofilvågen under mattan av politiska skäl.”

Är det någon som tror att svenska journalister inte lägger locket på???

2 Responses to Fria tider har en mycket intressant artikel om sexuella övergrepp utförda av muslimer.

  1. Varg i Veum skriver:

    När man betänker vilken hysteri det blir när barn (i tomelilla om jag inte minns fel) kastar snöbollar på nån somaliska och det som några enstaka barn och ungdomar i Forserum påstås göra så förstår man vilken nivå deras ”anti” rasismarbete ligger på.

    Denna form av nazifobi som svensk media lider av har som symptom att man tror att om man inte rapporterar objektivt om vissa saker så minskar ”rasismen” och ”främlingsfientligheten”.
    Därför tar man till övertoner och överdrifter för det som i normala fall är skitsaker och viskar lite tyst om det andra. För jag har faktiskt sett nån notis om denna formen av invandrarproblem i nån gammelmedia, vilken kommer jag inte ihåg då de är förvillande lika 😉 Men då relativiserande termer. Då handlar det inte alls om rasism och hat utan om ”utanförskap” och ”marginalisering”

  2. ¨Luka Ek skriver:

    Likadant är det i alla EU-länder. Inte i Norge dock. Jag frågar som Malmgren brukar fråga. Vem sitter på agendan?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: