Hur ett påstått mjölkattentat blir krigsrubriker, medans en grov överfallsvåldtäkt på ett barn blir en liten notis.

Forserum=en somalisk kvinna påstår att hon varit tvungen att hälla mjölk över sig för att symbolisera rasism.

Surahammar=Farouk Grillo, född 1984, nigeriansk medborgare, döms för våldtäkt mot barn till tre års fängelse, 110 000 kronor i skadestånd samt utvisning med förbud att återvända före augusti 2022.

Detta får krigsrubriker och nu börjar Foresrum se den ”rasism” som de in e sett innan i fallet??? Har de fått tillsägelser uppifrån att det alltid är rasism när invandrare hävdar det? Medan det rasistiska överfallet på en 13 årig flicka minimeras och i princip mörkläggs av samma media som ”jobbar dygnet runt” i Forserum…..

Allt är hörsägen och på inget sätt bekräftat utan det kommer från Rashid Musa, från Muslimska mänskliga rättighetskommittén. Det i sig är ju en motsägelse. Samt efter lektioner så har Kommunalrådet Anders Karlsson (C) som tidigare talat om att attackerna mot somalierna inte hade rasistiska motiv medgav idag att samhället har problem:

– Den samlade bilden är att vi helt klart ser rasism i det här och har rasism runtom i samhället.

Men för den lilla flickan finns inget av detta. En sökning visar att det endast finns en notis i lokaltidningen Vlt.se och på Västmanlandsnytt på Svt.se. Samt de Politiskt inkorrekta bloggarna…Man kan sluta undra varför de kallas fulmedier…..

Varjager

19 Responses to Hur ett påstått mjölkattentat blir krigsrubriker, medans en grov överfallsvåldtäkt på ett barn blir en liten notis.

 1. Varg i Veum skriver:

  Ja, det är helt fantastiskt vilken stor historia det blivit av denna tillverkade nyhet. Själv började jag tvivla starkt på hur mycket som är sant i denna historia, eller om det är nån drive somalierna gör, när de påstod utan några som helst belägg att nånstans mellan 95-130 (lite olika bud beroende på vilken tidning man läser) somalier flyttat från Forserum för att de blivit rasistiskt påhoppade på nåt sätt av detta barngäng. Fast sanningen ligger nog närmare i att den största majoriteten av dem flyttat till större städer, till släktingar och kanske där jobb finns..

  Sen att man drar till med sån uppenbar överreaktion som att den somaliska föreningen rekommenderar somalier att flytta ut spär på misstanken om att allt inte är så som vi läser om i det mediadrev som blivit. (överlag är jag per automatik skeptisk när gammelmedia agerar unisont, tyder på propaganda)

  Helt klart ett ganska billigt sätt att ta på sig en offerkofta och hoppas på samma sympati som judarna i Malmö fått efter att en amerikansk judeorganisation rekommenderat judar att inte besöka eller bosätta sig i Malmö.

  Hela historien verkar som sagt tillverkad i mina ögon. Kanske det inte varit nån rasistchock på länge?

 2. Sofia skriver:

  Helt klart är att den politisk/mediala makten för ett terrorkrig mot oss äkta svenskar. Dagligen får man bevis på det.

  • Göran skriver:

   Idag gick det att läsa på kanal 5 om tbc, resistenta mot tunga läkemedel.

   Forskarna varnar:
   Det är alarmerande höga nivåer av multiresistent tbc visar studier i Afrika, Asien, Europa och Sydamerika.

   I Sverige var en gång tbc utrotad.
   Nu har politikerna importerat sjukdomen tillbaka.
   Den ingår som en del i terrorkriget mot oss, du nämnde i din kommentar.

 3. Blodsven skriver:

  Oavsett sanningshalten i detta ärende, så är det bortom all sans och förnuft hur media och pajasmyndigheter engagerar sig. Minns ni tattarjävlarna i Tornedalen som trakasserat bygden i över 20 år? Var fan fanns myndigheter, media och alla rättsskaffens självgoda PK-arslen då? Slutade väl med att någon blev ihjälslagen, men vad jag förstått så bor asen kvar och fortsätter sin terror helt obehindrat..

 4. Sofia skriver:

  Många tror att afrikaner har låg intelligens men det är tvärtom så att de är mycket listiga och de håller ihop och informerar varandra hur de bäst kan utnyttja de nordeuropeiska trygghetssystemen.
  T.ex. norrmännen kom på att asylsökande i Somalia hade mer kunskap om socialhjälpsystemet i Norge än vad landets egen befolkning hade!

  • Blodsven skriver:

   Bevisar väl snarare vad de flesta sanningsbloggare ofta påpekar. Nämnligen att vår riksdag och beslutsfattande myndigheter är överbefolkade av odugliga hönsarslen. Annars hade man väl rättat till vansinnet eller….

 5. Bengt Lundström skriver:

  Ingen somalier har blivit skadad i Forserum efter vad jag vet. Bara ett fönster. Somalierna har ett hemland att flytta till om de inte trivs. Det har inte svenskar. Inte för att jag gillar tanken, och jag finner det fruktansvärt att ens nämna det, men det kanske kommer att krävas 100-tals nya ”lasermän” och politiska mord för att en förändring skall komma till stånd?
  P.S. Säkerheten minskar ytterligare i Sverige. Hörde på radion att SÄPO skall minskas med 10 %. Stämmer det?

 6. xmaverickx skriver:

  Parasiterna kommer och ställer krav på hur ”värddjuret” skall bete sig.
  Man saknar ord.

 7. Varjager skriver:

  Du har redan bevisat din okunnighet genom ditt svar.

 8. Varjager skriver:

  Vad gör ditt folkslag vart de än kommer? Tala om för mig vad ni bidrager med?

 9. Varjager skriver:

  Återigen bevisar du din dumhet. Det är svensken som betalar din snyltar peng. FN betalar inget. Men det kanske är för svårt för dig att förstå?

 10. Varjager skriver:

  Gjorde sanningen så ont att du glömde all svenska? Eller trodde du faktiskt på vad du skrev?

 11. Varjager skriver:

  I Afrika hänger ni bildäck runt folk som nu anser är tjuvar, trollkarlar etc etc etc. Det ser du inte i Sverige. Du är en fjant och bemöts som en fjant.

 12. Varjager skriver:

  Du är en snyltare och du vet om det. Black power, du är en svart rasist och du borde åka till ett land där sådant hyllas. Typ Zimbawe, men det är klart där får du ju inte allt serverat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: