SD verkar ha mer gemensamt med Transport än man tror.

Båda är snabba på att utesluta medlemmar. Jag har stöttat SD i många år. Men jag börjar smått tröttna på deras iver att anpassa sig till PK-isternas mall. SD borde stå upp lite mer i stället för att tro att de någonsin kommer att respekteras av innerstads klicken. Ser ni likheten? Transport sedan SD Vad ser ni för skillnader? Som sagt jag är mycket besviken på SD styrelse just nu.

Varjager

12 Responses to SD verkar ha mer gemensamt med Transport än man tror.

 1. allemand skriver:

  Här har du en till som tycker att få vara slut med daltet för Expo. Stå upp och säg till dem att vi styr inte enskilda medlemmars privata tyckande.

 2. jonas skriver:

  Ja kan bara säga varför har jag get min röst till sd i så många år? Det här inte klokt att dessa kan med att svika alla som röstat på dessa. Eller har det blivit ett parti som bara tänker på sig själva och sina riksdagslöner.

  • Bengt Lundström skriver:

   Jo, Jonas. Det är nog det bekväma livet i Riksdagen och med alla privilegier som format dem till vad de är i dag. Gick ur SD för flera år sedan p.g.a. detta.

 3. Janne skriver:

  SD:s flathet är naturligtvis förödande och kommer på sikt att straffa sig själv.
  Men Istället för att lämna SD så bör vi istället försöka påverka dom i rätt riktning, tala om vad vi tycker och leda dom in på den väg dom hade tidigare!

  Det är ju också det enda normala parti vi för närvarande har i riksdagen som man kan hoppas på -även om jag personligen föredrar mera handfasta åsikter och metoder!
  SD har ju t.ex. helt slutat att tala om massinvandringen, även när dom fått chansen i flera direktsändningar!
  Att dom inte vill uttala sig inför dekadenta svenska journalister har jag full förståelse för, men i en direktsändning så har dom ju alla möjligheter i världen att komma ut med ograverade budskap!
  Här har SD missat ännu en mycket viktig punkt!
  MVH
  Janne

 4. ÅMÅL skriver:

  Att hålla på och utesluta medlemmar som inte har exakt samma åsikt som ledningen, är antingen inkompetens eller en dold agenda!

 5. elfyma+ skriver:

  Instämmer.
  25% av SD-politikerna har hoppat av sedan valet påstod PK-nyheterna igår.
  Resten riskerar att bli utestutna om trenden håller i sig.

  Expo ska inte få domptera SD.
  Är förvånad att SD-politiker uttalar sig i Expo och andra illasinnade PK-media, som sedan klipper ihop något som passar dem.
  Blir de lurade, eller förledda av låtsassympatisörer med dolda mikrofoner ?

  SD skulle behöva ett eget slagkraftigt forum med en duktig redaktör, så att de slipper svassa för PK-media.

 6. Göran skriver:

  Sd är inte längre det parti jag gick med i, därför är jag nu på väg att lämna partiet.

  Nu väljer jag i stället att stödja det parti, som i klartext säger sig vilja avveckla mångkulturen.

 7. Tarzan skriver:

  Jag gillar inte sionizterna I SD – men vad har vi för val egentligen ?
  Det är extremt svårt för ett parti som SD att göra helt rätt.

 8. inger-siv mattsson skriver:

  Hej Varjager Håller (som alltid) med till 100 procent. Alla som säger sanningar utesluts. Det enda SD verkar intresserade av är att putsa fasaden. De är en stor besvikelse. När jag 2006 lämnade SD p g a att Expo slagit larm om att ”SD:s representant i kommunvalet i Nacka publicerats i en nazi-tidning Folkets Nyheter” och SD var oroade över kritiken från Expo skrev en i Stockholmavdelningen styrelse att ”du är välkommen tillbaka i SD under förutsättning att du lägger band på din formuleringsförmåga.” !! Hälsningar Inger-Siv

 9. cabben skriver:

  Den som sist uteslöts gjorde klart, genom sitt uttalande, att han ville avskaffa religionsfriheten. Det är ett ganska stort ingrepp i vår demokrati och SD står inte för det. Det är inte säkert att SD alla gånger platsar i de kommunala instanserna varför man kan rösta på andra där. I riksdagen gör de ett gott arbete och jag tror inte man ska döma ut dem totalt före valrörelsen 2014. Följ Thoralfs blogg så ser ni att de gör nytta och har en fortsatt kritisk men salongsfäig ton så nu kan ingen utesluta dem från debatter i valet 2014.

  • Läsare skriver:

   Du hann före mig. Vill tillägga att det där med att avskaffa en av grundplåtarna i vårt samhälle är rena kommunist-/fundamentaliststaters fasoner.

   Det är nog bra att SD gör sig av med de värsta dumhuvena. Jag läser Thoralf då och då och han verkar minst sagt alla hästar hemma. Jag älskar hans bitska ton på artig svenska 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: