Brunnberg har en hel del poäng i det han säger.

Men i Sverige får man inte skilja på män och kvinnor och deras fysik. I Sverige sänker vi kraven och flummar på med 68 inställningen att ingen är ansvarig och ond utan bara har haft en dålig fritidsgård.

Mordet på häktesvakten Karen Gebreab är till sist ett tjänstefel av feminismen. Vi har alla sett bilderna på den manliga och kvinnliga polis som skulle göra ett ingripande mot en påverkad brottsling. Detta försvinner inte bara för att ”PK eliten” sitter och hånar Ulf Brunnberg. Snarare är det så att de är en del av felet som  kostar oskyldiga livet. Det som är mest pinsamt det är alla de så kallade shitter kommentarer den ”svenska” kulturarbetarena häver ut sig.

”Mark Levengood, programledare: Om man kastar om bokstäverna i ”Ulf Brunnberg” så blir det ”Tjoflöjt, vad tomt det är på vinden”.

Lars Ohly, vänsterpartist: Man kan inte bli arg på Ulf Brunnberg eller på en valp som kissar i tvätten. Båda gör sitt bästa utifrån bildningsnivå.

Viktor Backemar ”DJ Akilles”, musiker: Ulf Brunnberg, nu är det dags att vara tyst i några år. Jag gillar ju dig! Sluta säg keffa grejer. Jag vill nämligen fortsätta gilla dig!

Thomas Järvheden, ståupp-komiker: Tyckte just min dotter sade ”Ulf Brunnberg”, men det kan ju inte stämma. Hon är bara 6 v och kan inte säga ”r”.

Jytte Guteland, socialdemokrat: Tack Ulf Brunnberg för att du i klarspråk så ”oegennyttigt” påminner oss kvinnor om hur feminismen lurat ut oss på arbetsmarknaden #svpol

Stefan Holm, höjdhopparen: Det är när man läser om Ulf Brunnberg som man inser hur beroende Jönssonligan var av Sickan…

Cissi Wallin, programledare i radio och tv: Ulf Brunnberg har alltså en dotter som är på väg in i tonåren. Undrar hur hon ser på pappas helt öppna kvinnohat? Kul i skolan? Nej.

Anders Jacobsson, författare: Hallå Ulf Brunnberg! Stenåldern ringde. De ville gärna att du kom hem nu. De ville ha hjälp m att släpa hem ett fruntimmer i håret.

Måns Möller, ståupp-komiker: Nu återstår bara frågan: vad anser dynamit-Harry om kvinnlig häktespersonal? #brunnberg

Jimmie Näslund, chefredaktör på Allehanda Media: Enda sättet för #Brunnberg att ta sig ur detta är att han startar en kennel där han enbart föder upp pudlar.

Jepser, twittrar privat: Ulf Brunnberg skyller fallet med den ihjälslagna fängelsevakten – på feminismen. Hade hon varit full i en båt hade det aldrig hänt.

Mogge Af Kransen, twittrar privat: Ulf Brunnberg kanske skulle fått en plan av Gösta Ekman som i forna dagars regi istället för att lätta på sina åsikter #floskeltoppen

Lina Beutler, informatör vid Svenska kyrkan: Givetvis är det feminismens fel att en kvinna blir ihjälslagen på jobbet. Hon borde ha stannat hemma. Och blivit ihjälslagen där. #Brunnberg

Anna Lingsell, programledare i radio: Tänk om det är så att Ulf Brunnberg egentligen är ett konstfack-projekt.

Mikael Glännström, författare: Kan vi inte låta Ulf Brunnberg supa på sjön igen? Uppenbart att han har för mycket fritid nu.”

Varjager

15 Responses to Brunnberg har en hel del poäng i det han säger.

 1. Gustafsson skriver:

  Det kan inte bli bättre än så här. Varje individ som yttrar sig
  här skriver efter sin förmåga och tror att han skriver något
  mycket intressant och läsvärt. Istället avslöjar sig samtliga
  av egen fri vilja att den som skriver är en obotlig PK-stolle.
  Mera behöver man inte veta om vederbörande. Personen
  har satt betyg på sig själv. Det blev underkänt för samtliga.

 2. Helos skriver:

  ”Tjoflöjt på vinden” var det någon som sa ovan där. Det är väldigt talande för hela slanten. Och den som sa´t han va´t. För vad det handlar om är säkerhet och styrka, som bra mycket viktigare aspekter, än att vara så jädrans politiskt korrekt i alla lägen. Det är ”tjoflöjt på vinden”, om något, och medför offantligt massa onödigt lidande för människor. Och till och med dödsfall ibland, som i detta fall.

 3. Lilla Mysan skriver:

  Det jag är lite nyfiken över är hur en snopp hindrar någon som får motta 38 slag från att dö? Använder man drulen till att försvara sig med, som nån slags skinnbatong? Eller gömmer man sig bakom den och låter den ta emot alla slag? Jag är själv inte begåvad med penis och vet således inte hur de gör män odödliga.

  • Varjager skriver:

   Så vad du säger är att en man med bättre fysik har en likvärdig chans?

  • robban skriver:

   hehe lite penisavund maskerat till sarkasm 🙂 näru det handlar inte om genus eller liknande här,det handlar om respekt och riskanalys. ska mycket till innan killen hade funderat på att göra det samma mot en tvåmeters biff som fixar första slaget och kan mata slag tillbaka. samma med om de hade varit två pers. är lite samma skäl till varför man inte ska ha kvinnliga plitar bland manliga fångar över huvud taget.

  • Varg i Veum skriver:

   Lilla mysan, du är alldeles för snobbfixerad, eller handlar det om den klassiska penisavunden? 😉 Jag misstänker att du tillhör dem som anser att män har våldet ”inbyggt” i sig, att män har lättare att ta till våld?

   Och jag håller med, och detta ”inbyggda” våld hade i alla fall haft större chans att hindra attacken än att någon petar lite snällt med en batong och sen ger den till gärningsmannen när han ”ber” om den.

   • Varg i Veum skriver:

    Ojsan, nån slags frudiansk felskrivning där som jag måste analysera 😉 jag menar naturligtvis ”snoopfixerad”

   • Varg i Veum skriver:

    nä nu jävlar! kan elfyma redigera min ursprungliga kommentar och ta bort dessa två följande, det vart lite pinsamt där. Är alldeles för jävla snabb med att trycka på sändknappen 😛

 4. Helos skriver:

  Det handlar om genetisk snarare än åsikter. Generellt sett har mannen mycket bättre fysik grund i sin kropp än kvinnan. Dessutom har mannen mer power i form av testosteron. D v s mannen har bättre förutsättningar att hävda sig i en trängd situation, oavsett vad man sen må tycka om det. Att sätta ett liv på spel p g a att allt ska vara politiskt rätt enligt makten, är inget annat än dumhet och mord. Nej rätt kvinna och rätt man på rätt plats vid rätt tillfälle.

 5. Helos skriver:

  Män har mer grundläggande styrka genetiskt, för män är mer kraftfullt byggda av naturen. Oavsett hur mycket man än tränar fysiskt som tjej, så kommer det alltid att finnas en brist i kraftfullhet, bortsett från allt annat. Sen har vi också det manliga drivet i form av testosteron. En sekunds tvekan i en trängd situation och loppet är kört. Då gäller det att ha power och att agera kraftfullt och snabbt. Och det kan en kvinna ALDRIG göra lika effektivt och bra,generellt sett, oavsett allt vad man än må tycka och tänka om det. Inget ont om kvinnor för den sakens skull, men om fanatism och hat utan vett.

 6. Helos skriver:

  Våldtäckter, våld och övergrepp däremot har ingenting med genetik att göra, utan just denna fanatism och detta hat utan vett hos dem som bejakar detta oavsett kön.

 7. Helos skriver:

  Har inte sett bilderna, men det verkar lite illvilligt sadistiskt tycker jag. Skumt. Kanske fanns det ett motiv till reaktionen från den intagne.

 8. Varg i Veum skriver:

  Det låter på Cissi Wallin som att hon tycker att det är helt normalt att ett barn ska bli mobbat för någonting som dennes far har gjort.

 9. Helos skriver:

  Mycket ondsint. Människor ska tas för vad dom är, och inte dömas för någon yttre parameter eller sammanhang.

 10. Ruben skriver:

  Kultureliten är tragiska bidragstagare som inte kan se verkligheten från sin lilla bubbla.

  Och Ohly.. Herregud vilken välutbildad mönstermedborgare. Kommunist, någon?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: