Låt oss sätta Foreserum under luppen.

Man kan tro att det råder krigstillstånd i Foresrum. Men 3 polisanmälningar är allt som finns. Detta får mig att tro att detta är mer en sätt att täcka över verkligheten i Sverige idag. Men låt oss se vad de utsätts för.

Misshandel=Busschauffören Mohammed Diriye fick en smäll i ansiktet på parkeringen.(Krigsrubriker)

Misshandel=Rudolf blir nedsparkad och blir utsatt för grovt våld där de dessutom försöker elda upp honom.(PK medias tystnad om att en Somalier häktats för detta grova brott är lika med total.Inga rubriker)

Skällsord=Inga ord presenterade av PK media alls.(Djävla neger enligt dottern)

Skällsord=Vardagen för svenska flickor,hora svenne hora sug min kuk jag ska knulla dig etc etc etc.

Dottern som är rädd på väg till skolan= Djävla neger, säger gänget.

Svenska döttrar i skolor= Våldtäkter, misshandel,rån,utpressning. Vad har media sagt om detta? Inget.

Men just nu pågår rättegången om Kortedala misshandel. Medias fokus är på de stackars pojkarna och deras familjer. På något vis måste media leta rasism i Sverige. Men när media beskriver det som ett ungdomsgäng då ringer det klockor i mitt bakhuvud. Hade det varit etniska svenskar hade det varit sagt för länge sedan. Nu börjar vi misstänka att det är kanske inte riktigt så…..Att sedan Sveriges Radio bjuder in Masoud Kamali då vet vi att det är i princip ren propaganda utan substans. För han är ju enbart där för att påpeka hur rasistiska svenskar är.

Jag tror mer på att de vill flytta därifrån för att de vill ha mer av sina egna omkring sig eller så kommer det snart ett krav på en ”lokal” eller dylikt.

Varjager

2 Responses to Låt oss sätta Foreserum under luppen.

  1. Helos skriver:

    Man måste sätta hårt mot hårt på ett tidigt stadium, som i Forserum. Annars börjar drägget att härja runt istället, som på så många andra orter i vårt avlånga land. De måste hållas kort. Det är vi i grunden hyggliga respektfulla svenskar eller detta anarkistiska instinktiva slödder som det gäller. Det ÄR vi eller dom, vad de självutnämnda PK-moralisterna än säger. Om vi ska överleva skiten, kunna stävja den och få ett gott och bra land och harmonisk och sund värld att leva i.

  2. Helos skriver:

    Till alla fördärvade orter: Finns det terrorbalans finns det någon typ av balans i alla fall. För först till kvarn får först mala. Och terrorbalans är bättre än undergivenhet under vansinnesanarki, även om det låter brutalt. Men det är så verkligheten är i vårt förfallna lämnat-i-sticket- samhälle.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: