”Sjukt. En fegis som inte vågar få sitt case prövat inför domstol. Om han gjort det han anklagas för är han ett kräk”, skrev Göran Hägglund (KD) på sin Twitter.

Nu tycker jag att detta blir intressant. Med tanke på hur många Islamister och krigsförbrytare Sverige har inom sina gränser. Varför säger inte Göran Hägglund samma om dessa? Borde inte de personer som har åtal att vänta i andra länder utvisas då så de med kan stå för sina gärningar? För det är väl inte så att Göran Hägglund leker Ecuador i miniatyr och har en publicitetsönskan?

””Sjukt. En fegis som inte vågar få sitt case prövat inför domstol. Om han gjort det han anklagas för är han ett kräk”, skrev han på sin Twitter.
Hägglund uttalar sig på liknande sätt när Expressen.se pratar med honom i telefon.
– Assange är en väldigt feg person som inte vågar konfrontera anklagelserna mot honom, säger han. Socialministern står fast vid samma ordval som på Twitter.
– Om han har gjort det han är anklagad för så tycker jag att man kan kalla honom för ett kräk. Han verkar vara en ynklig stackare, säger han.

Han är förvånad över Ecuadors beslut att bevilja Assange asyl. (Gissa om att många svenskar är förvånade över dem som ni i 7 klövern ger asyl)
– Om det är sant så är det förbluffande av Ecuador.

Hägglund säger att en anledning till Ecuadors beslut kan vara landets avsky mot USA.
– Det kan mycket väl vara sådant som ligger bakom ett sådant beslut, eller så kan det rentav handla om en publicitetsönskan, säger han.”

Nå, Göran? Gäller det alla som har begått brott ? Eller gäller det bara Julian Assange för att han låg med några Socialfeminst brudar?

Varjager

8 Responses to ”Sjukt. En fegis som inte vågar få sitt case prövat inför domstol. Om han gjort det han anklagas för är han ett kräk”, skrev Göran Hägglund (KD) på sin Twitter.

 1. Tarzan skriver:

  Göran Hägglund är religiös och han är dum i huvudet och han är en hycklare precis som MAJORITETEN av Sveriges kristna.

 2. Bengt Lundström skriver:

  Den självgode skrymtaren Göran Hägglund borde läsa i Bibeln om vad ”Guds ord” stadgar för straff för vissa brott, bl.a vad Jesus själv föreslår som straff för pedofiler. Islam tillåter ju pedofili? I Lukas Evangelium dess 17: kapitel (i 1917 års översättning) föreslår Jesus själv som lämpligt straff för pedofiler: ” En kvarnsten om halsen och nedsänkning i havet ”. Läs själva, om ni inte tror mig.

  Assange är väl en politisk flykting? Våldtäkt som han beskylls för, är ju närmast ett icke brott i Sverige numera? Vad är sanning? Det kanske var en arrangerad fälla? Men han har ju fått fram en massa hemliga dokument / överenskommelser? som den amerikanska(?) allmänheten och ”andra” inte skall få kännedom om? Undrar hur många av dem berör Sverige? Det är beklämmande att se hur våra fega svenska politiker fungerar som knähundar åt det mäktiga USA. Kan det bero på NATO eller för affärsförbindelsernas skull med USA, precis som fallet är med diktaturen Saudi Arabien? / Agnostiker

 3. Gustafsson skriver:

  Der är åtalet mot Assage som är sjukt. Först lades det ner
  av den kvinnliga åklagaren och sedan togs det upp igen då
  de två sossehororna och deras sosse brånnvinsadvokat
  hade intrigerat färdigt och talat med Bildt som talat med Hillary.

 4. xmaverickx skriver:

  Är räven feg om den undviker att gå i saxen som den ”modige” ”jägaren” har lagt ut?

 5. katinka glahd skriver:

  Finns det något fegare än Folkanarren Göran Hägglund?
  Denna patetiska lille man som glatt och villigt har genomfört höjning av högkostnadsskyddet på medicin och läkarvård.Detta drabbar framför allt Sveriges sämst ställda pensionärer.
  Snart får vi se människor som dör i förtid p.g.a.detta.

  • xmaverickx skriver:

   Jag har bla per mejl frågat DHR vad de tycker om det, men inte fått något svar.
   De flesta där gillar olika (och det gäller alla andra föreningar också som lever gott på medlemmarnas avgifter som de i första hand skall värna, men inte gör), och mest av allt gillar de dem som kommer från MENA.
   Folkförrädarna är legio.

 6. Janne skriver:

  Assange är alltså MISSTÄNKT för något som bara är brottsligt i Sverige och således inte i England!
  Och han ska bara UTFRÅGAS av svensk polis, det är inte alls fråga om att arrestera honom!
  Han kan heller inte utelämnas till USA, allt enl. handhavarna! (ett uttalande som säkert kommer att ändras efter behov)
  Nu har engelsk polis på morgonen ändå omringat Ecuadors ambassad i syfte att gripa Assange!
  Beteendet, uppståndelsen och allt detta ståhej vittnar om att dom är synnerligen angelägna att gripa en ytterst farlig brottsling, d.v.s. i detta fall en man som törs säga sanningen!
  England och Sverige går hand i hand med dessa skrämmande dårskaper, demokratin i ett nötskal!
  Det är nu bara en tidsfråga innan det fria ordet via internet helt stoppas!
  Vänligen
  Janne

 7. Melanie Eliasson skriver:

  Assange är inte åtalad. Han ska bara höras pga av misstanke om eventuella! sexuella oegentligheter. Jag har aldrig upplevt att en människa som inte stått åtalad hotas av brittiska politker att med våld hämtas ut från en ambassad. Man kan undra hur det står till i världen egentligen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: