Frågan är om det inte är tokvänsterns revanch på Herman Lindqvist?

Nu när drevet går mot Herman undrar man ju om inte är så att detta är straffet för att han sade att etniska svenskar finns?

Herman Lindqvist: Anklagelserna får håret att resa sig
Mitt i allt står jag ännu en gång som på ett slagfält. Kulor och granater viner från alla håll. Rubriker slungas ut med anklagelser som får håret att resa sig på en och annan läsare, tv-tittare och radiolyssnare – men kanske allra mest på mig själv.
Jag har inte anklagat Karl-Gustaf Hildebrand för att vara nazist, varken i min kommande bok eller i den som utgavs år 2000. Jag bara påpekar att han var medlem i den starkt konservativa studentorganisationen Heimdal. Vilket han var.”

4 Responses to Frågan är om det inte är tokvänsterns revanch på Herman Lindqvist?

 1. Varg i Veum skriver:

  Man slås ju av drevet mot Kamprad. Det blev ett jävla liv för att han var med i nån nazistisk organisation i sin ungdom. Varför är det ibland fult att vara med i nazistiska eller nazistanstrukna organisationer ibland och ibland inte?

 2. varjager skriver:

  Det har att göra med Jante lagen samt vilka man är kompis med. Kamprad har byggt upp en förmögenhet med egna händer. Då skall han jagas.

 3. mopsen skriver:

  Ingvar Kamprad var som ung med i Svensk Opposition (SO), som inte var nazistisk, men hade drag av fascism (korporativism) och en viss portion främlingsfientlighet.

 4. inger-siv mattsson skriver:

  Hej Varjager! Jag försökte skicka några väldigt bra citat från herman L med adressen Varjagers Webblogg men de gikc inte fram. Kna jag få Din e-postadress så skickar jag dem igen – om Du är intresserad? Varma hälsningar och än en gång all min beundran för Din lysande blogg. Inger-Siv Mattson —

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: