Täppas i “Ring P1″ får stora problem när han desperat försöker tysta ner en dam som enbart presenterar fakta.

Kvinnan som är logisk, berättar precis det som skrivits flera gånger, när muslimerna är tillräckligt många kan de bilda ett eget parti. De går även att räkna ut när muslimerna blir fler än oss, eftersom de föder så otroligt många fler barn än oss. Täppas förnekar detta totalt och försöker desperat blanda ihop det med judar och 30 talet.

Varjager

4 Responses to Täppas i “Ring P1″ får stora problem när han desperat försöker tysta ner en dam som enbart presenterar fakta.

 1. inger-siv mattsson skriver:

  Hej Varjager! Ja Täppas förnekar sig inte. Han missar aldrig ett tillfälle att dra paraleller mellan berättigad islamkritik och köerna till gaskamrarna. Jag har en del bra citat av ambassadören, islamkännaren, teolig doktorn , f d konsuln i istanbul Ingmar Karlsson om islams utbredning och muslimernas barnafödane. Det skulle bli svårt för honom att bemöta – för han kan väl inte kalla hr ambassadören för islamofob, främlingsfientlig och rasist!? Eller? Hälsningar Inger-Siv

  • Göran skriver:

   Täppas är en förrädare. Att ta upp köerna till gaskamrarna kan vara att peka på ett möjligt framtida sceanrio. Här finns ett hat som växer och som okontrollerat kan ta sig vilka vägar som helst. Hoppas på det bästa!

 2. Tarzan skriver:

  Knäppas Fågelbajs måste ha fått reda på att denna inspelning har spridits över nätet och han måste veta att han är bortgjord !!!

 3. Cavatus skriver:

  Snälla Inger-Siv! Kan du inte bjuda på lite sådana citat från Ingmar Karlsson? Är det Vår stund i Sverige som är din blogg? Utveckla gärna detta där (om det var din blogg).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: