Tyska rodderskan Nadja Drygalla, har en pojkvän som kampanjat för de tyska Nationaldemokraterna.

Därav måste hon lämna OS. Jakten på folk som har minsta koppling till kritiskt tänka till mångkulturen och islam jagas obönhörligt i Europa. Det finns ingen chans att tänka självständigt eller att tycka annorlunda. Europa idag 2012. Det är enbart för hennes pojkvän som hon hängs ut.

Rykten om att Drygalla hade kopplingar till extremhögern cirkulerade redan i fjol. Då slutade det med att hon lämnade sitt jobb som poliskvinna.

Men den officiella OS-kommittén tänker inte lägga sig i härvan.

– Det här är ingen fråga för oss. Jag har sett rapporterna. Men gällande OS så har hon inte gjort något fel, säger talesmannen Mark Adams.

Tidigare har schweiziske fotbollsspelaren Michel Morganella och grekiska trestegshopparen Voula Papachristou blivit utslängda från OS efter att ha gjort rasistiska uttalanden.”

Grekiskan slängdes ut för att hon sade att West Nile-myggororna kunde äta hemlagat i Grekland.

Tyskan slängdes ut för att hennes pojkvän supporterar ett godkänt parti.

The party is, however, legal and has representatives in both state and municipal assemblies, primarily in eastern Germany.”

Varjager

2 Responses to Tyska rodderskan Nadja Drygalla, har en pojkvän som kampanjat för de tyska Nationaldemokraterna.

 1. Varg i Veum skriver:

  Och så undrar vissa tomtar varför man vill vara anonym när man faktiskt säger det som utmanar normen. Flickan här har inte ens uttryckt nån åsikt om någonting (som om det skulle ha någon betydelse) utan varit ihop med en som storebror inte godkänner.

 2. Mia Lind skriver:

  Samtidigt accepterar OS-byråkraterna att t ex libanesiska judolaget vägrar att träna i samma lokal som israeler. Vad är en sådan vägran om inte ren och skär rasism, mycket grövre än Papachristous skämt? Men libaneserna blir inte utslängda, nej, då sätter man en skärm för att blidka dem.

  Mönstret är klart. OS-byråkraterna vet att de har inget att frukta från tyska eller grekiska fans – däremot är de livrädda för muslimska reaktioner.

  Feghet och dubbelmoral i ett paket.

  OS har förvandlats till en vidrig blandning av politkorrekt trams, propaganda och kommerciellt jippo.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: