HBT lobbyn vet inte vilken fot de skall stå på längre?

Finns det förföljelse i Islamiska länder? Är det farligt att vara HBT i Islamiska länder? Man kan börja fråga sig det då de ena dagen kräver asyl för alla HBT personer sedan nästa dag säger att islam inte är farligt för HBT personer.

Det svenska asylsystemet är rättsosäkert och leder till att människor som söker asyl för att de förföljs på grund av sin sexuella läggning skickas tillbaka också till länder där samkönade sexuella relationer är kriminaliserade.”

Så här skall vi ge dem asyl på stående fot enligt HBT lobbyn.

Dagen efter är det detta som gäller.

Islam, precis som andra religioner, har genom historien använts av vissa för att begränsa och osynliggöra hbtq-personer på olika sätt.”

Så offentliga hängningar är att osynliggöra? Nänä, nu får ni allt stå erat kast inom HBT rörelsen och ha eran Pride festival i förorterna. Då får vi ju se hur toleranta alla är.

Varjager

3 Responses to HBT lobbyn vet inte vilken fot de skall stå på längre?

 1. Varg i Veum skriver:

  Man kan då ju lungt dra slutsatsen att islam inte är så farligt som HBTAre påstår. Som du påpekar så brukar det vara ett jävla liv när de ska skickas tillbaka till länder där islam bestämmer synen på homosexuella Jävla gnäll på de där offerkoftorna… 😉

  Allvarligt talat så är de få HBTare det handlar om egentligen i denna fråga en bunt med patetiska hycklare.

 2. Info skriver:

  MER ÄN HALVA STOCKHOLMS BEFOLKNING JUBLADE ÅT ANNIKA LANTZ LÖSPENIS

  En hel lördag hade en stor del av Stockholms befolkning (mer än en halv miljon personer, barn och vuxna) inget annat än löspenisar och blottade karlarslen i huvudet:

  http://www.qx.se/pride/21603/pridescenen-invigdes-med-pop-politik–en-penis

  Rekommenderad bild: Den understa i bildkavalkaden. För övrigt ses en överlycklig EU-minister och en f.d. statsministerkandidat och partiledare gosa sig tillsammans med ett par härliga transor.

  Allt detta kallas en fest för ”glädje, kärlek, naturlighet, tolerans, en protest mot ondskan, hatet och intoleransen och alla som inte var med och jublade och klappade i händerna”. Åt löspenisar.

 3. Pica pica skriver:

  När asylansökan anslås används olika metoder. Att vara homo är en. Den nyaste är nog att man plötsligt konverterar till kristendomen och tillfälligt slänger slöjan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: