När Apartheid mot vita genomförs på Pride, då stämmer media vänstern upp i en hyllning! Men när Grekerna delar ut matpaket till Greker då skriker samma människor.

”Den som vill besöka den statsfinansierade Menagruppens tillställning på Pride-festivalen göre sig icke besvär – såvida vederbörande har fel hudfärg. ”Vita” människor är inte välkomna, låter arrangörerna hälsa.”

”Invandrarprofilen och Vänster-aktivist Andrés Esteche, som var med och kastade ut svenskarna från mötet och kan höras i klippet, är nöjd med det inträffade.

”[T]vå nassar från Nya Tider kraschade vårt queer-color-möte i Pride House idag, men blev utslängda slutl”, konstaterar han på Twitter och fortsätter triumferande: ”ja efter många om o men åkte de ut som tur e.”

Att ha separatistisk verksamhet där endast icke-vita är tillåtna är inte rasism så ni vet”, avgör den vänsterextrema kurdiska nationalisten och antirasisten Kawa Zolfagary i ett inlägg som Esteche återpublicerar på sin twittersajt.”

Sätt dessa i samband med denna nyhet idag från SR.Se

”Det grekiska nynazistiska partiet Gyllene gryning delade ut gratismat till fattiga i centrala Aten på onsdagen – men bara till medborgare och inte till migranter.
Runt 500 personer samlades på Syntagmatorget, där dom som kunde visa upp ett grekiskt id-kort fick paket med pasta, mjölk, potatis och matolja – medan migranterna blev tillsagda att försvinna. Det uppger nyhetsbyrån AFP.”

Nu har det smugit sig in ett nytt ord för illegala invandrare med. ”Migranter” Där ser man hur olika man kan tolka alla lika alla olika. Det kan aldrig vara rasism när vita förbjuds att deltaga. Enligt vänster och liberaler är alla andra offer. Frågan är hur så många kan fortsätta att kasta bort sina barns framtid på 7 klövern?

Varjager

2 Responses to När Apartheid mot vita genomförs på Pride, då stämmer media vänstern upp i en hyllning! Men när Grekerna delar ut matpaket till Greker då skriker samma människor.

  1. Varg i Veum skriver:

    Hycklare är bara förnamnet. Det där med ”migranter” är intressant. Kanske är det nån slags, säkerligen helt omedveten, insikt om att det blir bara löjligt att kalla majoriteten av den sortens invandrare det handlar om där ner för ”asyl” sökande. Kanske blir det som med ”flyktingbarn” det har ju flera gånger i gammelmedia nämnts ”flyktingungdomar”.

    Jag tippar på att denna förändrade använding av ord i mycket beror på bloggar som denna som exponerar stolligheterna. 🙂

  2. varjager skriver:

    Vi drar vårat strå till stacken Varg. Så länge vi orkar upplysa och dra fram trollen i ljuset!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: