Löfven:Låt homosexuella sprida aids utan att ta ansvar. Homosexuella skall få gräddfil in i Sverige vid asyl sökning.

Lövfen låter som en riktigt korkad S ledare. Han går i Monas fotspår. Nu vill han ändra på smittskydds lagen för att tillfredsställa homolobbyn.

”– Som lagstiftningen ser ut så är den förknippat med ett straff. Vi har trott att det skulle fungera i preventivt syfte, men de senaste åren har vi sett en ökning av antalet smittfall. Säger Löfven.”

Men fakta visar att ökningen av aidsfallen i samhället är pga av invandringen. Men det nämner inte Löfven över huvud taget. Det börjar bli pinsamt det här med röst fjäskandet från 7 klövern.

”RFSL:s Ulrika Westerlund påpekade att många utländska HBT-personer som bor i Sverige utvisas till länder där de hotas av förföljelse och undrade vad Socialdemokraterna ska göra åt problemet.
Stefan Löfven svarade att han kan tänka sig att se över asyllagstiftningen.
– Vår bestämda uppfattning är att man ska få vara kvar. Om inte lagen fungerar får vi göra en uppföljning på hur lagen har fungerat, sade Stefan Löfven.”

Han är precis lika tom som de andra företrädarna för Socialdemokraterna. En vindflöjel som inte vågar stå upp för verkligheten. Ibland undrar jag om inte Juholt blev bortplockad för att han inte var tillräckligt högljud förespråkare för massinvandringen/HBT etc etc etc utan han var för mycket arbetar socialdemokrat?

Varjager

Varjager

4 Responses to Löfven:Låt homosexuella sprida aids utan att ta ansvar. Homosexuella skall få gräddfil in i Sverige vid asyl sökning.

 1. knottx skriver:

  Tyvärr,nu har detta hoppet grusats för många.

 2. Göran skriver:

  Löfven blottar en skrämmande dumhet när han visar sin syn på HBT- frågor. Det kommer sannolikt att få allvarliga konsekvenser för många.

  Det borde vara dags för de politiska ledarna att ta ett fast grepp om dessa allvarliga frågor, som nu sprider sin dödlig smitta i samhället. Att som Löfven inta en njugg och oansvarig attityd till något så allvarligt, visar att han är beredd att offra medborgares liv på HBT- altaret. HBT verkar på något sätt ha utvecklats till en slags religion där inga invändningar får förekomma.

 3. Gustafsson skriver:

  Nu stack han upp trynet, han Löfven. Man har ju länge hoppats på
  att sossarna nu äntligen fått en vanlig normal, vettig
  människa som ledare för 7-klövern, som skulle kunna sopa upp något efter olyckan Reinfeldt efter 2014, men icke. Lika korkad
  som Mona, om inte värre. God natt Sverige.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: