Aftonbladets ledarsida gör bort sig igen.

Nu vill de att mer folk skall få HIV. För inte har de som sprider HIV något ansvar inte. Kan det ha att göra med att de som står för HIV Spridningen är de ”nya Svenskarna”?

”Internationellt sett åtalar Sverige flest hiv-positiva i förhållande till antalet ­smittade. Hittills har ett 40-tal personer dömts för att ha smittat eller utsatt sin sexpartner för risken. Oftast har brottsrubriceringen varit grov misshandel ­eller försök till grov misshandel.

Den svenska lagstiftningen kring hiv är en av de hårdaste i världen. För det har vi kritiserats av FN-organet UNAIDS.”

UNAIDS?? Ett FN organ, snälla…. FN är en av de mest korrupta  församlingarna på denna jord. Sverige kan be dem dra. Mycket tyder tvärtom på att den svenska lagstiftningen har varit framgångsrik. Räknat per tusen invånare har Sverige en mycket låg HIV-förekomst, och det förefaller rimligt anta att smittskyddslagstiftningen har fyllt sin funktion. Med de nya fallen är merparten importerade. Vill ge er en bild som illustrerar detta utmärkt.

Varjager

 

6 Responses to Aftonbladets ledarsida gör bort sig igen.

 1. Tarzan skriver:

  Sverige importerar AIDS langare knarkare zigenare krigsförbrytare
  hallickar tjuvar gangsters ……….
  Europas dummaste folk ??

 2. Varg i Veum skriver:

  Som vanligt lever folk som Anders Lindberg i tron att folk inte kan kontrollera fakta själva. http://www.smittskyddsinstitutet.se/smittskydd/arkiv/2005/nr-6-2005/hiv-okar-i-sverige-och-i-varlden-/

  (citat) : Majoriteten av de nyanmälda fallen under året (191 fall) har varit personer som smittats i andra länder före immigration till Sverige, och det finns inga tecken på vidare inhemsk heterosexuell smittspridning. (slut citat)

  Den största ökningen beror på importerad hiv och det finns inga tecken som tyder på att heterosexuellt spridd smitta skulle vara nämnvärt hög.
  Man kan inte annat än konstatera hur pinsam kvällsblaskans faktakoll är.
  Detta är gammelmedias stora ”problem”. Med citatstecknen menar jag att det egentligen inte är ett problem att normförespråkare som Aftonbladet avslöjas som de lögnare och propagandamedia.

  • Varg i Veum skriver:

   det ska stå ”Med citatstecknen menar jag att det egentligen inte är ett problem att normförespråkare som Aftonbladet avslöjas som de lögnare och propagandamedia DE ÄR” i sista meningen. Om redaktören för Varjager önskar så kan h*n ändra i min text och radera denna kommentar 🙂

   Ibland, väldigt ofta faktiskt, är jag helt blind trots att jag korrekturläser (i mitt huvud) innan jag klickar på sänd-knappen. 😉

 3. Varg i Veum skriver:

  Denna fråga om att ”avkriminalisera” folk som medvetet sprider HIV är en fråga som böglobbyn länge kämpat för. De anser att det är ”stigmatiserande” att behöva tala om för en medmänniska att h*n riskerar sitt liv i och med att denne delar kroppssekret med en aidssmittad. Böglobbyn anser att den som har sex ska skylla sig själv om h*n inte skyddar sig med kondom och andra försiktighetsåtgärder. Alla som har sex ska förutsätta att alla de som de har sex med har AIDS. Om de inte gör det så får de skylla sig själv och inget ansvar ska läggas på den som medvetet sprider AIDS vidare i och med att de inte ska behöva ta ett individuellt ansvar för sin förvärvade sjukdom.

  • varjager skriver:

   Det värsta är att allas rättigheter att inte behöva vara ärliga kostar mer liv i slutändan. Men det verkar dessa lobbygrupper bry sig föra om.

 4. […] fakta visar att ökningen av aidsfallen i samhället är pga av invandringen. Men det nämner inte […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: