40-åring våldtog kvinna på sin bröllopsdag, döms till utvisning.

Läser man mer och på Flashback blir det bara mer och mer suspekt.

”Örebro tingsrätt dömde

– Mohamed Hichem Mabrouk, f. 1971 och medborgare i Tunisien, för olaga frihetsberövande och våldtäkt fängelse 2 år 6 månader. Han ska utge skadestånd till målsäganden med 65 000 kr.”

I Pk-media blir det så här.

”En 40-årig man från Örebro dömdes på torsdagen för att ha våldtagit och kidnappat en kvinna – samma dag som han gifte sig med en annan, rapporterar TV 4 Nyheterna Örebro.

Sedan mannen gift sig i juni gick han ensam till sin gamla lägenhet för att festa. Där träffade han en kvinnlig bekant som han enligt domen hindrade från att lämna lägenheten under flera timmar och som han förgrep sig på.

Mannen döms till fängelse i två år och sex månader och han ska betala skadestånd på 65 000 kronor till kvinnan. Enligt domen ska han även utvisas i tio år. ”

Allt luktar skenäktenskap.

Varjager

2 Responses to 40-åring våldtog kvinna på sin bröllopsdag, döms till utvisning.

  1. gold price skriver:

    Åklagaren har yrkat ansvar för olaga frihetsberövande och våldtäkt med följande justerade gärningsbeskrivning. Mabrouk har under natten till den 21 juni 2012 i en lägenhet på Skaldegatan 1 Örebro berövat målsäganden friheten genom att hindra henne från att lämna lägenheten genom att låsa denna med dubbla lås och stoppa nyckeln i sin byxficka. Mabrouk har därefter med våld alternativt olaga tvång och med hot om brottslig gärning förmått målsäganden att tåla annan sexuell handling som med hänsyn till kränkningen art och omständigheterna i övrigt är jämförbar med samlag. Mabrouk har härvid puttat ned eller på annat sätt tvingat målsäganden till golvet, slitit av henne kläderna och slängt ner eller tvingat ned henne i en säng, hållit fast henne eller betvingat henne med sin kroppstyngd samtidigt som han fört in fingrar i hennes underliv. Mabrouk har vidare inför och under händelseförloppet hotat målsäganden med brottslig gärning genom att uttala att hon inte kommer att få komma ut om han inte får ha samlag med henne eller uttalanden med liknandeinnebörd. Åklagaren har vidare yrkat att Hichem Mabrouk ska utvisas ur Sverige med förbud att återvända till riket. Målsäganden (målsägandens identitet, se domsbilaga 1) har yrkat att Hichem Mabrouk ska betala skadestånd om 65 000 kr, varav 60 000 kr för kränkning och 5 000 kr för sveda och värk jämte ränta enligt 6 § räntelagen från den 21 juni 2012 till dess betalning sker. Hichem Mabrouk har förnekat gärningen och bestritt utvisningsyrkandet. Han har även motsatt sig skadeståndsanspråket, men vitsordat beloppen som skäliga i och för sig.

  2. Anonym skriver:

    Det verkar som han redan har kommit ut ur fängelset…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: