Sverige ett land i totalt förfall.

Värdetransportrånen ökar.

I Sverige när en svensk flicka blir våldtagen av invandrare då anordnas det demonstrationer mot rasism. När folk upplyser om att det var invandrare som våldtog och rånade flickan. Då hånar hela PK eliten i Sverige flickan genom att utelämna allt som hör till ämnet och anklagar alla som klagat för rasism.

I Malmö blir en kvinna ihjälslagen och buren ner till gatan. Med tanke på att det var hennes 5 barn i lägenheten så går direkt tankarna till mångkulturen.

I Göteborg gör invandrarna vad de kan för att ta över första platsen i skottstatistiken från Malmö.

– Vi ser att de större städerna blir mer segregerade.”

Det värsta är att detta är vardagsmat i Sverige nu för tiden. Våra politiker och Journalister hyllar mångkulturen. Vi betalar priset.

Varjager

12 Responses to Sverige ett land i totalt förfall.

 1. Tarzan skriver:

  En ung svensk kvinna blir våldtagen och då anordnas det en demonstration mot rasism ???!!??!!!
  Jo så går det till i det galna Sverige.
  Jag ska berätta en annan galen historia om våldtäkter.
  ****************************************************************
  1991 blev fyra stycken 13 års tjejer i RIMBO våldtagna av ett gäng turkar och iranier, killarna var i övre tonåren och kända för sitt strul och dom var illa omtyckta.
  Innan ens rättegången hade startat så var det många tonåringar tjejer och killar som var säkra på att dom inte var skyldiga.
  – Våldtäktskillarna blev häktade och satt ett par veckor – när dom kom ut skrev Norrtälje Tidning att ” dom mådde väldigt dåligt ” ungefär som att det var synd om dem.
  – Endast ett av dessa avskum fick fängelse i hela 6 månader och dom andra fick samhällstjänst och lallning med de sociala myndigheterna. Men historien är inte slut.
  – Efter några år så har dom svenska flickvänner !!!!!
  Den charmigaste våldtäktsmannen gifter sig med en MENA brud och får barn, men det hindrar inte honom att skaffa två svenska älskarinnor i RIMBO !!!! och dom vet vem han är !!!!!!
  Den lilla fula våldtäktsmannen med dom nervösa ryckningarna som senare åker in och ut från fängelset har en svensk flickvän som är otroligt söt.
  ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
  Varför är svenska brudar så pantade.????????

 2. rksmrgs skriver:

  Och SVD jublar och triumferar över att en vänsterpartist har startat en hashtag dit folk kan ansluta sig som är stolta över att den våldtagna flickan i Bollnäs och hennes modiga pappa förnedras och skymfas ytterligare.

 3. Info skriver:

  DE GAMLA SVENSKARNA – VÄRLDENS HÅRDASTE OCH OMÄNSKLIGASTE FOLK

  • ”UTKASTAD UR SVERIGE – TORTERAD I NATT – Den flyktingpolitik som Sverige bedriver är hård, hänsynslös och omänsklig. Den måste förändras i grunden.” (Flyktingbloggen 2012-02-26.)

  • ”EN HÅRD FLYKTINGPOLITIK – Gång på gång kommer uttalanden som visar hur svensk flyktingpolitik ofta präglas av en hård och inhuman hållning, trots officiella försäkringar om motsatsen. – – – Den moraliska kompassen snurrar vilt och skulle göra svensk flyktingpolitik lätt skrattretande om det inte vore så allvarligt.

  Socialdemokraterna och moderaterna har i riksdagen under ett antal år gått samman och tillsammans försvarat de inhumana dragen i flyktingpolitiken trots hård kritik från övriga partier. Men med maktskiftet och det ökande inflytandet för liberala krafter över regeringspolitiken borde det vara läge att dra igång en rejäl kampanj för omläggning av flyktingpolitiken.” (Ola Nordebo, politisk chefred., Västerbottens-Kuriren, 2007-08-22.)

  • SVERIGE BEHÖVER EN MER HUMAN ANHÖRIGINVANDRING” (Benny Lindholm, f.d. migrationsdomstolen, Flyktingbloggen 2012-02-29.)

  • ”ENVIST HÅRD FLYKTINGPOLITIK – Sverige lever just nu upp till mottot landet tvärtemot. Vi släpper in krigsförbrytare till landet och kör ut apatiska flyktingbarn. Tre fjärdedelar av de apatiska flyktingbarn som sökte asyl i Sverige nekades uppehållstillstånd med motiveringen att de simulerar eller att de skulle drogas av sina föräldrar. Trots att det helt saknas belägg för detta! (Lars-Göran Arvidsson, Norrköpings Tidningar, 2005-06-10.)

  • ”UPPROR MOT HÅRD FLYKTINGPOLITIK – 160 000 människor skrev på det så kallade påskupproret, en protest mot den asylpolitik som svenska regeringen ditills hade bedrivit. – – – Boken rapporterar vidare om de gömda flyktingarna, om de apatiska barnen och andra asylsökande. Den är väl värd läsning för de ansvariga för flyktingpolitiken, för de redan engagerade, men också för dem som mest bekymrar sig om vad flyktingarna egentligen kostar.” (Sv.D. Nyheter 2007-11-12.)

  • ”BEDRIVER REGERINGEN EN OMÄNSKLIG FLYKTINGPOLITIK? – Debatt mellan migrationsminister Tobias Billström (M) och Frida Johansson Metso, ordförande FARR.” (TV4 Nyhetsmorgon 2011-01-12.)

  • ”PROTESTERA MOT OMÄNSKLIG FLYKTINGPOLITIK” (Familjeliv.se namnlista 2008-12-12.)

  • ”MARIA FERM: JAG VILL VERKA FÖR EN MER HUMAN ASYLPOLITIK” (Politikerbloggen 2010-10-23.)

  • ”CENTERPARTIET EFTERSTRÄVAR EN GENERÖS FLYKTINGPOLITIK.” (Centerpartiet .se.)

  • ”BOHLIN NY KDU-ORDFÖRANDE – Hon vill föra fram frågor som miljö, jämnställdhet, familjepolitik och en generösare flyktingpolitik.” (SV.D.Nyheter 2005-05-06.)

  • HÅRD FLYKTINGPOLITIK – ” Sverige har länge haft en alldeles för hård asyl- och flyktingpolitik. Vi har skickat människor tillbaka till tortyr, krig och förtryck. Det är inte värdigt ett land som Sverige. – – – Rasistiska grupper sprider idag lögner om vad flyktingmottagningen kostar, om att invandrare och flyktingar tar våra jobb och lever på socialbidrag, att de begår brott för att de är invandrare etc. Rasismen är inte bara människofientlig och lögnaktig.” (Ung Vänsters hemsida: Våra åsikter.)

  • ”VÄLKOMMET BESKED OM RÄTT TILL VÅRD – Regeringens och Miljöpartiets uppgörelse om migrationspolitiken förra våren var välkommen av flera skäl. Den befäste grunden för en även i fortsättningen öppen och generös invandrings- och flyktingpolitik.” (M. Liby Alonso, DN 2012-06-29.)

  • ”Statsminister Fredrik Reinfeldt lyckades igår genom ett kort uttalande osynliggöra en stor del av svenskarna och deras livssituation. Förklaringen? De är inte etniska svenskar.”

  http://debatt.svt.se/2012/05/15/reinfeldt-vi-invandrare-lider-inte-mindre-nar-vi-blir-arbetslosa/

  Och så vidare.

 4. allemand skriver:

  Hoppet om Sverige är snart ute.

  • Göran skriver:

   Detta leder oundvikligen till konfrontation mellan svenskar och fienden, dvs invandrarna tillsammans med de folkvalda.

   Här på bloggarna pågår redan striderna med full styrka.

 5. Curt N skriver:

  .
  DET BÖRJAR BLI DAGS FÖR HANDLING!

  …Det har gjorts förut i historien, GUSTAV VASA gick tillsammans med dalkarlarna och folk han samlat mot Stockholm och slängde ut Kristian Tyrann och de styrande.

 6. allemand skriver:

  Jag hoppas att ni inte menar allvar med ert snack om blodbad. Dårarna skall bekämpas med det skrivna ordet och inte med samma metoder som de använder, våld m.a.o.

  • Bengt Lundström skriver:

   Ang. dem som vanstyr(t) Sverige: Psykopater går inte att tala med. Förr i världen slogs de ihjäl, eller slängdes utför något stup.

 7. HH skriver:

  Skönt att det finns andra som ser vad som pågår i sandlådan. Baaarnen i det som kallas regering är helt säkra på att pengar växer på träd. Jadå, det har hr Reinfeldt sagt, så det så. Och fru Schyman har ju nu adlats och hej och hå vad det rullas pengar där. Ingen ska behöva jobba. af Schyman är den nya titeln för det har Kungen sagt!

  Och 100 000 ska läggas på HBTQ-certifiering av våra ålderdomshem. Jag visste faktiskt inte att det fanns så många gamla transor—

  F ö ger jag EU och valet i höst den sista chansen. Går det inte är det bara att gå i inre exil.

  Hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: