I bland undrar man hur våra politiker och Journalister kan vara så blinda?

Varje dag är en ny dag med skottlossning och nya grova överfall. Men idag har vi blivit så avtrubbade att det blir notiser. Eller är det så att media vill att det skall vara notiser? Vi har en VD för ”den fria Televisionen” Som hyllar folk som stänger ute andra.

Kan det vara så att det är så mycket våld och brott i samhället idag som effekter av den beryktad ”pensionärsräddar vågen”? Mer och mer brottslingar kommer hit och mer och mer kvinnor våldtas.

Vi har sett artiklar på de fria bloggarna om att alla ”ensamkomma skäggbarn är ankar barn” Det finns så mycket att säga men man vet inte riktigt hur man skall orka fortsätta. Hur kan folket vilja ge upp sitt land som Svensken gör? Är det för sent? Nej då, det är inte för sent förrän man ger upp och låter packet vinna. Ja, jag sa packet. I den benämningen passar alla vurmare och deltagare som fortsätter att hylla massinvandringen in.

”De har ju en del påståenden om invandrargrupper, brottslighet, i Malmö framförallt, där de går ut med påståenden som vi vet är sanna. Vi kan kontrollera dem, vi känner till dem, men vi publicerar dem inte ändå utan vidare därför att vi vet att det ställer till sådan helvetes skada för samhällsutvecklingen. ”

Jan A Johansson, chefredaktör Skånska Dagbladet

”Vissa förklaringar till varför människorna på Bårstaberget i Södertälje röstat på Sverigedemokraterna klipptes bort helt, eftersom de ansågs för grova och rasistiska.”

Staffan Sillén, SR Ekot

Dessa är tagna från Thoralfs blogg som i sin tur länkar till författaren. Men författaren själv Björn Häger vill inte länka till vissa sorters bloggar.

”Saken diskuteras även på en del andra sidor som jag avstår att länka till.”

Man kan säga att de yttersta försvararna av våran yttrandefrihet är just vi bloggar , som avslöjar bluffen och lögnerna gång på gång.

Varjager

2 Responses to I bland undrar man hur våra politiker och Journalister kan vara så blinda?

  1. Gustafsson skriver:

    Visst ökar kriminaliteten i landets starkt med ökad invandring.
    Men, tänk efter, de mest kriminella av alla grupper är
    samtliga riksdagsledamöter i 7 klövern som inte lyfter
    ett förbannat finger för att förbättra situationen utan
    bara genom tystnad och idiotiska beslut förvärrar den.
    Min dåliga uppfostran, förbjuder mig att tala om vad jag
    helst skulle vilja göra.

  2. Bengt skriver:

    Tittar man på forum världen runt, och så vidare så märker man att det är de som särskriver och stavar fel och inte kan ett dugg som är de som svarar mest, hörs mest, är de tongivande, Då ligger det i nåt min vän uppgivet sade: -Det är kanske inte bättre än så här!
    …Då börjar pusselbitarna trilla på plats!
    Det är därför det kan se ut som det gör, Och varför 1/3-Del av jordens befolkning galopperar omkring i pyjamas och slänger sten på varandra istället för att bygga rymdraketer och forskar fram nya botemedel mot olika virus.

    För den som har insikt är det som att befinna sig på ”Apornas Planet” TYVÄRR

    Klarar sig mänskligheten 30.000 år kan vi förvänta oss en homogenare intellektuallitet!

Lämna en kommentar