Hur man gör skillnad på folk och folk. Hundratals trafikböter vid bilträff.

Polisen fick skriva ut 221 ordningsböter för trafikbrott vid årets stora bilträff i Västerås, Power Meet. De flesta till personer som satt på biltaket eller låg på motorhuven under färd.

– Tyvärr skadas ett antal passagerare varje år på grund av att de ramlar av bilar.

Därför är det viktigt att vi ingriper tidigt, kommenterar chefen för Västmanlandspolisens trafiksektion, Jörgen Bergfasth i ett pressmeddelande.”

 

Lite skillnad mot ingripandet i Tensta där en väktare blev knivhotad och tre polisbilar slogs sönder.

Hur många greps? Hur många ordningsböter skrevs ut?

Varjager

6 Responses to Hur man gör skillnad på folk och folk. Hundratals trafikböter vid bilträff.

 1. Jern&Betong skriver:

  Jag skrev tidigare om hur svenskar med stora V8:or här i trakten fick sitt sommarnöje förstört av polisen. Svenskar blir sämre behandlade i sitt eget land. svordom,svordom.
  Ett par svenska byggjobbare åkte på en stor väg i Saudiarabien. Framför dem gör en bil plötsligt en u-sväng och de kör in i den. Det var inget snack vems felet var. Svenskarna fick hela skulden och fick betala alla kostnader.
  Men här i vårt eget land har vi inte ens rätt till landet. Det tillhör alla människor i hela världen, att fritt disponeras efter behag.
  Man blir så………………………………………………..!

 2. Bengt skriver:

  Detta är väldigt talande! och folk kommer i framtiden att agera utefter den här behandlingen – Man skall nog inte bli förvånad dagen då folkdomstolar upprättas och milis stormar stockholm för att avsätta våra galna beslutsfattare.

  • Göran skriver:

   Detta är precis det jag väntar på. Ingen klara i längden den förnedring vi som svenskar utsätts. Något kommer med stor sannolikhet att hända och ju förr dess bättre.

 3. Blodsven skriver:

  Eftersom jag bor i V-ås, och inte missat denna folkfest på minst 25 år, kan jag bara konstatera att trots ca 300.000 besökare (inkl. oss infödingar som går man ur huse) skulle snuten fanimig kunna ta minst 60% ur tjänst denna helg. Mer problem än så är det inte, om ens några problem. Största problemet är väl isåfall att hitta nånstans att pissa efter allt intag. Som sagt, var fan är Kling & Klang när dom verkligen behövs?

  • Göran skriver:

   Kling och Klang har var sin kaffekopp på stationen att bevaka. De har inte tid med tjafs, så vida det inte gäller en fjäskande honnör för den omhuldade förortsbefolkningen.

 4. allemand skriver:

  Kling o Klang i ett nötskal. Ett gäng inkompetenta nötter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: