Från Sweden Confidential kommer nästa exempel på PK-iternas undanhållande av sanningen.

”39 kvinnliga patienter utsattes för sexuella övergrepp av tolv manliga läkare i Norge från 2008 till 2010. Flera av läkarna praktiserar förmodligen fortfarande utomlands. Det är vid en genomgång av norska Socialstyrelsens beslut om att återkalla läkarlicenser där rapporterna uppvisar alla sexuella övergreppen, som Dagbladet har kommit fram till dessa siffror.

Samtliga 32 fall av de sexuella övergrepp som begåtts är utförda av utländska och invandrade läkare, medan två av de norska läkarna har utexaminerats från utlandet. Övergreppen varierar från tafsande av bröst och könsorgan till våldtäkt och våldtäktsförsök.  Detta delger norsk media, medan Aftonbladets notis kan läsas i artikeln nedan.

 

Vissa läkare har förlorat licensen efter att ha haft sexuella relationer med patienter och tidigare patienter. En av läkarna blev i februari 2011 dömd till sex månaders fängelse i Haugesund för att ha förgripit sig på hela 16(!) kvinnliga patienter. Även flertalet av de andra tolv läkarna har dömts till fängelse.

Enligt tidningen kan övergreppsläkarna som har förlorat sin norska auktorisation ändå arbeta som läkare i Europa och resten av världen.

Aftonslasken:

“39 kvinnliga patienter utsattes för sexuella övergrepp av tolv läkare i Norge 2008–2010. Flera av dem tros vara verksamma i utlandet. Övergreppen varierar från beröring av bröst och könsorgan till våldtäkt och våldtäktsförsök. Några läkare har mist legitimationen, andra har dömts till fängelse. En läkare har dömts till fängelse efter övergrepp på 16 kvinnor. Läkare som mist legitimationen i Norge kan fortsätta arbeta i Europa och resten av världen, enligt Dagbladet.”

VAR uppger Aftonbladet att det berör invandrade läkare? Detta är av allmänintresse då människor ska kunna välja en trovärdig läkare, och inte en invandrad sexgalning med voodoo-läkarkonster från något exotiskt land.

bt.no, AB

Det är som sagt konstigt att all denna fakta inte presenteras av Aftonbladet och PK media. Borde folk inte få en varning vilka det är så de kan välja om de vill öka sina chanser att  bli utsatta för övergrepp eller inte?

Varjager

One Response to Från Sweden Confidential kommer nästa exempel på PK-iternas undanhållande av sanningen.

  1. Göran skriver:

    Återigen ett graverande bevis för att mångafalden inte har här att göra.
    Den skall vi undvika till det yttersta och inte beblanda oss med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: