Den fria Televisionen gör bort sig igen.

När dess VD hyllar att Donners Brunn stänger för att visa sitt förakt för demokratin.

”Några timmar senare hade bland andra imitatören Göran Gabrielsson, SVT:s vd Eva Hamilton, programledaren Erik Blix och tv-profilen Lars Adaktusson också hittat till mitt bord. Eva Hamilton berömde Donners brunns ägare, som beslutat att stänga utebaren denna kväll i protest mot Sverigedemokraterna, som ju fick veckans första partidag.”

Som sagt det är bara en tidsfråga innan Nordkorea och Vitryssland skickar sina TV chefer hit för utbildning.

Varjager

7 Responses to Den fria Televisionen gör bort sig igen.

 1. Bengt skriver:

  Det är ju rena rama övergreppen!
  -Kan man inte få dem dömda i normala domstolar, utbytta och avpolletterade och en NY FRISK tv o radio SOM INTE bedriver politik samt påverkan anser jag att vi måste inrätta FOLKDOMSTOLAR som kan ta hand om det här!!!
  Det börjar helt klart bli dags.

 2. Tarzan skriver:

  Ännu en anledning till att inte betala teve licensen

 3. Bengt skriver:

  Åtgärder för ett nytt SVT och SR:

  1. Sparka ledningen.

  2. Omorganisera, Låt samtliga söka om sina tjänster inom konsernen. Journalisterna skall kunna vara lika neutrala som diplomater! De skall vidare vara GLADLYNTA, vilket är en viktig egenskap när man skall göra ex program, vara programledare inte minst i radio eftersom man ofta i dessa fall sysslar med UNDERHÅLLNING.
  -Man skall bli glad av att lyssna på radio och tv! Här tänker jag på vanliga program mellan nyheterna. (Kom ihåg hur det lät på 50-60 talen!)
  Nu sitter ofta några ”punkar-tjejer” och spelar sin privata favoritmusik och pratar nedlåtande i vissa riktningar (Hur ledningen kan tillåta det är en gåta) men visar desto tydligare att åtgärder är nödda nu.

  3. SVT och SR skall övervakas av en neutralitetsnämd.

  4. Om inte SVT och SR frivilligt genomför dessa ändringar bör en folkdomstol dömma dem till skadestånd att återbetala minst fem års tv-licenspengar till abonenterna retroaktivt varpå folkdomstolen utser en ny ledning samt rekryterar ett nytt public service.

  • Blodsven skriver:

   De kommer aldrig att avsäga sig något frivilligt. Därför är Tarzans förslag det enda rätta, men att få alla dönickar att inse det…

 4. […] att det blir notiser. Eller är det så att media vill att det skall vara notiser? Vi har en VD för “den fria Televisionen” Som hyllar folk som stänger ute […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: