Granskning slår fast att SD har särbehandlats.

Det som hävdats hela tiden och konstants förnekats av PK-isterna är nu fakta.

Björn Häger, som själv bland annat bevakat Ny Demokrati som politisk reporter, är klart kritisk till journalisterna och menar att Sverigedemokraterna har fått utstå särbehandling, både ideologisk och strukturell sådan. Han har intervjuat 26 mediechefer och reportrar i Stockholm och Skåne som i boken ger sin syn på bevakningen av Sverigedemokraterna. Häger menar att journalisterna gör kalkyleringar kring huruvida SD gynnas eller inte och att det tillåts påverka bevakningen.

Till stora delar ser dock Björn Söder boken som ett erkännande av något som sverigedemokrater länge har hävdat. Han menade också att journalister, främst i kvällspressen, har lierat sig med andra partier i en kamp mot ett parti som utmanar, och att detta inte är journalisternas roll.”

Återigen sitter den PK-isterna med skägget i brevlådan. Nu skall ni se att det kommer ett hundratal nya hat reportage om SD när sanningen ändå är ute. Det är väl därför det skrivs så lite om denna undersökning. Nu ser vi tydligt hur färgen flagnar och trillar av den svenska demokratiska fernissan.

Varjager

One Response to Granskning slår fast att SD har särbehandlats.

  1. […] anhörig invandrande har kostat oss i reda pengar? Dumheter, säger Varjager bloggen till “Korrekt utbildade Journalister” som Erik Helmerson. Han raljerar över svenskens fruktan för Islam. Som han själv har […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: