Hur man försvarar yttrandefriheten genom att förbjuda andras åsikter???

Donners Brunn på Gotland måste väl vara det mest suspekta demokraterna i detta land.

”– Jag är väldigt stolt och glad över att leva i ett land med grundlagsskyddad yttrandefrihet. Sverigedemokraterna står för saker vi inte kan ställa upp på över huvudtaget, säger Tina Fridell, restaurangchef och delägare samt tidigare varit kassör i föreningen Ordfront.(Om det är någon som tror att ordfront inte är en Vänster Politiskt förening skall ta en funderare till.)

Visby, Donners brunn, stänger sin populära utebar ikväll. Det är här alla politiker, pr-människor och journalister brukar avsluta kvällarna i Almedalen. Skälet är att restaurangen öppet vill ta ställning mot SD och för yttrandefrihet.”

Om man tycker att yttrandefrihet är viktigt kanske man borde bry sig mindre om vilka åsikter ett parti har och istället stå upp för rätten att uttrycka dem?

2 Responses to Hur man försvarar yttrandefriheten genom att förbjuda andras åsikter???

  1. allemand skriver:

    Det har måste vara tvärtom landet. Man vill bevisa sin godhet genom att frysa ut ett parti.

    Säger mer om vänsternissarna än några andras intelligens.

  2. “Jag är väldigt stolt och glad över att leva i ett land med grundlagsskyddad yttrandefrihet”, säger denna Fridell. Och gör sedan allt hon kan för att strypa samma yttrandefrihet. Hon har uppenbarligen inte fattat att yttrandefriheten är till för att just garantera friheten att få uttrycka obekväma åsikter. Jag undrar om hon själv begriper hur korkad hon framstår.

    Tina Fridell anser väl att intäktsbortfallet är acceptabelt jämfört med risken att få in en och annan SDare i lokalen. Undrar vad de andra delägarna tycker om detta och hur de har tänkt sortera bland gästerna under resten av veckan. Ska alla tvingas visa partikort i entrén?

    Jag föreslår att alla som är på plats i Visby, och är intresserade av att försvara yttrandefriheten, avstår från att besöka Donners Brunn under veckan, och helst förresten så länge krogen ligger under nuvarande regim. Det finns gott om krogar i Visby, så någon uttorkning lär man inte riskera ens om man skiter i brunnen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: