Business as usual, när det gäller moskér och Uppdrag granskning.

Inte kan Islam vara fel ite.

”Göteborgs moské, som inte uppbär något statligt stöd, skiljer ut sig genom att fortfarande uttala sitt fulla stöd för imamen som var med i programmet.( Det vet att de inte behöver skattemedel så de är öppna med föraktet.)

Nämnden för statligt stöd till trossamfund, SST, stoppade efter programmet utbetalningarna till de fem moskéer som var med i programmet och som får statligt stöd. Sedan dess utreder myndigheten det som framkom och vilka åtgärder moskéerna vidtar.

Max Stockman beräknar att arbetet är färdigt om två-tre månader. Han tror att alla kommer få tillbaka sitt statliga stöd.

– Givet den goda kommunikation vi haft med alla hittills så har jag stort förtroende för att det här kommer leda till något gott och inte till att någon förlorar sitt statsbidrag.”

Varför har moskér statsbidrag? Är inte religion och stat 2 skilda saker? Om nu de har en egen religion får de stå för den själva. Jag vill inte att mina skattemedel skall stödja ett apartheid samhälle i religionens namn.

Varjager

2 Responses to Business as usual, när det gäller moskér och Uppdrag granskning.

 1. Blodsven skriver:

  Eftersom jag gick ur skiten för flera år sen, så inte fan ska jag behöva finansiera något ännu jävligare via skattsedeln. Verkar dessutom som att alla våra myndigheter befolkas av idioter, som vägrar se problemen med denna uppenbara fara. Praktarslet Max Stockman är förmodligen en i mängden av dessa handplockade idioter…

 2. Göran skriver:

  Här trampar en tjänstemän återigen i klaveret. Goda kommunikationer! Hur blåst får man vara och ändå behålla sin tjänst?

  Förstår inte herr Stockman, att de med beräkning uppträder putti nuttigt och säger precis det som man på myndigheten vill höra?
  Fast kravet på införandet sharialagar ligger och lurar i vassen.

  Glasklart tydligt är att hela muslimköret, för att flytta fram sina positioner, väljer de allra bästa orden,”mjuka och runda”, dem som säkrast ger fri led till svenska skattepengar?

  I asylträsket frodas mycket som är skumt.
  Det är ur ett svenskt perspektiv, i ett stort behov av en rejäl uppstädning, med allt vad detta innbär.

  Synd bara att Svensson inte fattar galoppen av vad som händer i och med Sverige.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: