Aftonbladet är desperata i kampen för tysta oliktänkande.

Jag tror nog att denna artikel är det djupaste lågvatten märke de mäktat med hittills.

Några urval ur alstret.OBS Går till artikeln på Aftonbladet.

”Efter Breiviks rättegång är det politiska ansvaret kvar.
”Att hat retoriken kan leda till nya hatbrott bryr sig Sverigedemokraterna inte om”
Dessa bärande idéer, myten om ”islamiseringen” och myten om en ”politiskt korrekt” konspiration som hindrar ­invandringsdebatt är vida spridda i den högerextrema antimuslimska miljö som vuxit fram i Europa på senare år.
Miljön är spretig. Där ingår bloggare, som Breiviks store idol ”Fjordman” och den svenska rasistiska hemsidan Avpixlat, som är knuten till Sverigedemokraternas riksdagsledamot Kent Ekeroth. Där ingår partier som norska Fremskrittspartiet, där Breivik tidigare var aktiv, och svenska Sverigedemokraterna. Och där ingår stora mängder aktivister, från huliganerna i English Defence League till de som härjar i tidningarnas kommentarsfält.
I dag försöker aktörerna inom den antimuslimska miljön göra allt för att framställa Breivik som en ensam galning. ­Jimmie Åkesson höll exempelvis nästan hela sitt sommartal förra året om att han inte är som Breivik.
Samtidigt fortsätter Sverigedemokraterna sprida samma hatretorik och delvis samma idéer som Breivik.

Två dagar innan rättegången inleddes bloggade Sverigedemokraternas riksdagsledamot Richard Jomshof om ”­Muslimer med mål att ta över Europa”. Han utmålar islam som ett värre hot än nazism.(Det är bara Aftonbladet som ser helheten….)
Patrik Ohlsson, Sverigedemokraternas ordförande i Ängelholm, skrev nyligen: ”Svenska SSU bär drag som går åt precis det håll som medförde deras norska parti­kamraters död förra sommaren.”
Eftersom SSU själva ska ha sommar­läger snart väckte uttalandet en hel del oro. ”

Anders Lindberg verkar vara ute för att göra ett sista desperat ”guilty by association” försök. För det första Sverigedemokrater finns i Sverige inte i Norge. Ingenstans har Anders Lindberg tagit avstånd från Che och Fidel som Breivik och andra vänsteranhängare har hyllat som sina förebilder.Framför allt har rättfärdigande av den utomparlamentariska revolutionära metoden med väpnat våld varit en integrerad del av denna vänsters budskap och fortsätter att vara så intill denna dag, med b.l.a kravallvänster som går till attack mot Sverigedemokraters torgmöten eller mot polisen när de ska verkställa migrationsbeslut. Så hur många kommer Anders Lindbergs artikel få misshandlade? Hur många vänster/Islamister kommer att rättfärdiga sina våldsdåd med Anders Lindbergs hatretorik?

Varjager

5 Responses to Aftonbladet är desperata i kampen för tysta oliktänkande.

 1. allemand skriver:

  Att tänka är inte Anders starka sida. Han är en av dem som senare kommer att säga, jag förstod inte, jag gjorde bara min plikt o.s.v.

 2. Gustafsson skriver:

  Lindberg verkar vara mera galen än Breivik. Snart börjar han att skjuta vilt omkring sig på sopstationen där han är anställd.

 3. Olli Rein skriver:

  Bra och principiellt viktigt inlägg Varjager, som vi alla kan ha nytta av om något går åt LV3. När sosseelitens ungar visade upp sin skylt med krav om bojkott av israeliska varor för Stöhre någon dag innan dådet, skrev de kanske under sin egen dödsdom.

 4. Jan Ove Allan Malmgren skriver:

  Kommunister ger aldrig upp. Det finns inga andra politiska anhängare som så helhjärtat dyrkat massmördare.

  1900-talets värsta massmördare:
  Joseph Stalin (Sovjetunionen) 42.672.000
  Mao Tse-tung (Kina) 37.828.000
  Adolf Hitler (Tyskland) 20.946.000
  Chiang Kai-shek (Kina) 10.214.000
  Vladimir lllitj Lenin (Sovjetunionen) 4.017.000
  Pol Pot (Kambodja) 2.397.000
  Joseph Broz Tito (Jugoslavien) 1.172.000

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: