”Vi måste visa respekt för rätten att vara annorlunda” så säger 5 kvinnliga präster.

Nu kommer min fråga till dessa 5 kvinnliga präster. -Varför är det alltid vi som skall respektera andra? Varför skall aldrig andra respektera våra seder och bruk?

”Svenskarna och ”de andra”. Det är midsommar och vi hyllar ett slags svenskhet. Samtidigt vinner extrema krafter terräng genom att peka ut judar, romer och muslimer som avvikande och icke hemmahörande i vår kultur. En respektfull människosyn kräver att vi står upp för rätten att vara annorlunda, skriver representanter för Svenska kyrkan.”

Nu kan man ju fråga sig vad det är som gör att dessa 5 kvinnliga präster kräver att vi skall respektera andra? Hör balkongkastning till något som vi skall respektera? Att muslimer i Malmö har jagat judarna ut staden är det något vi skall respektera? Att romerna tigger och håller sig utanför samhället är det något vi skall tvingas respektera?

Eller är det så att i eran värld så är dansen kring midsommar stången en försmak av Ragnarök? Är det vid midsommar stången hatet och intoleransen växer? Detta var nog något av det dummaste svenska kyrkan har producerat hittills. Nu vill inte jag reta upp alla feminister i världen, men sedan präst yrket mer och mer representeras av kvinnor har deras uttalande devalverats avsevärts. Det verkar vara mer av rädda världen än att vördna och vårda den kristna tron. Läs kommentarerna under artikel och inse att de ha ingen support.

Varjager

8 Responses to ”Vi måste visa respekt för rätten att vara annorlunda” så säger 5 kvinnliga präster.

 1. Karin skriver:

  Dra inte in judarna, de ställer inte till problem i Sverige, de är anpassade. Du måste känna dem för att veta att de är mosaiska trosbekännare. OK det finns ortodoxa judar, men inte i Sthlm. Svenska kvinnliga präster lever i någon sk pseudovärld, där de skall frälsa hela världen. Hur det sedan går för församlingsmedlemmarna om de är svenska är inte intressant.
  Det är muslimerna som ställer till problem, med deras ovilja att integreras, lära sig svenska, ständigt vara kränkta. Allt skall gå deras väg, vi andra skall bocka och buga när den nya adeln ställer sina krav. De ger sig inte förrän de utrotat det kristna i vårt land. Gud bevare mig!!!!

 2. knottx skriver:

  Ja man häpnade när man läste artikeln,misstänker att även dom få invandrare som läste det hela måste ruskat på huvudet.
  Relegiösa människor är den värsta sorten av allt.
  På jobbet hade vi en halvkriminell som stal cyklar och stänplade om ramnummer på jobbet,men det hindrade inte att han var jehovas vittne och sprang på deras möten.
  Det verkar som gud inte bryr sig om vad man gör i vardagslivet,väldigt praktiskt.

  • Bengt Lundström skriver:

   Hyckleri och dårskap ser man överallt i Sverige numera. Inget personligt ansvar förefaller finnas eller krävs, kanske för att de styrande politikerna är de största tjuvarna av allmänna medel?

   Vad de ofta självgoda religiösa beträffar, så står det ju i Nya Testamentet att det räcker med att be Gud om förlåtelse, så riskerar man inte att bli bestraffad på ”den yttersta dagen”. Det var ju faktiskt så under den katolska Medeltiden, att om man fått förlåtelse (mot att man betalat en summa pengar för ett s.k. avlatsbrev) av kyrkan, så kunde inte en världslig domstol döma den skyldige! Martin Luther vände sig bl.a mot detta och fick därefter fly för livet med inkvisitionen i hälarna. Vad muslimer beträffar så hänvisar de ofta till Koranen eller skojaren Muhammed och hans ”eskapader” för att kunna fortsätta med sina avskyvärda handlingar.

 3. Tarzan skriver:

  Kvinnliga präster är vanligtvis knäppa och att ha förståelse för det som är sjukt vrickat och perverst är också något som är typiskt för dessa kvinnor.

  • McKinley skriver:

   Och alla dessa kvinnliga präster som skrivit under artikeln är lesbiska!

   • per-tychos halvbror skriver:

    Nej inte alla. Jackelén är gift med en man och den enda som inte är ful. Gerle var snygg som ung och var gift en tid.. Men alla är haggor!

 4. Blodsven skriver:

  Hade dessa vidriga kärringar riktat sin kritik mot den absolut minst toleranta ”religionen”, och ex.vis krävt att kristna i muslimska länder inte förföljs, så hade de eventuellt kunnat få min respekt. Nu förtjänar dessa rövslickande skräcködlor inget annat än mitt äkta förakt…

 5. Göran skriver:

  Svenska Kyrkan förr, var en institution med oinskränkt makt. De hade kungen på sin sida och styrde i städerna, genom sina församlingar.
  Och ute på landet i de olika socknarna var deras ord lag.
  De kunde med sin oinskrönkta makt ställa till mycket förtret för folk. Ensamma mödrar blev hårt ansatt av kyrkliga trakasserier genom illvilliga prästers försorg. De ordnade i allt för många fall så att mödrar blev av med sina barn( på den tiden av kyrkan kallade horungar) på ett bestialiskt sätt.

  Nu är kyrkan fråntagen sin institutionella makt och har degraderats till en vanlig förening.

  Nu frodas i stället illviljan mot sin nästa inom den egna leden. Man utser ett mobbningsoffer att trakassera, och mobbning förekommer där mer än på andra platser. För några år sedan kunde man se tidningsrubriker som skrek ut, att Svenska Kyrkan var den arbetsgivare som oftast figurerade i AD- domstolen.

  De här fem kvinnliga prästernas mullrande är inget att fästa vikt vid. Vill man ge dom en spark i baken för att de lägger näsan i sånt de inte har med att göra, annat än som privatpersoner, då lämnar man naturligtvis kykan som medlem. Det har jag gjort för länge sedan just av den anledningen. Med kyrkans policy i dag, när det gäller invandringen, finns ingen anledning att kvarstå som medlem. Samtidigt sänker man skatten för sig själv en smula.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: