Författaren Herman Lindqvist påtalar det självklara att etniska svenskar finns.

Tokvänstern går i spinn. Författaren Herman Lindqvist som tror på det fria ordet säger det förbjudna. Att det finns ett Sverige och svenskar. Detta har fått i princip varenda tidning att gå taket! För inte får man säga att det finns ett folk som är Svenskar.

”– Självklart finns det etniska svenskar, svarar han då.
Det framgår dock inte hur han definierar begreppen ”svenskar” och ”etniska svenskar”.”

I aftonbladet blir det ännu tokigare.
”Nazisajt intervjuar Herman Lindqvist”

EXPO är mycket arga på Herman. Herman säger så här.

”Men Lindqvist står på sig och försvarar till och med nationell.nus rätt till sina åsikter.

– De ställde mig frågor som vem som helst hade kunnat fråga. Ni kan ringa mig och ställa olika frågor. Det har ni aldrig gjort. Jag är för ett fritt ord för alla åsikter, säger Herman Lindqvist till Expo.se om intervjun på nationell.nu.”

Sveriges yttrandefrihet är inte direkt omtyckt av media vänstern.

Varjager

4 Responses to Författaren Herman Lindqvist påtalar det självklara att etniska svenskar finns.

 1. Info skriver:

  FRAMTIDSSCENARIO

  Sverige har på några få decennier tagit emot – mer eller mindre villkorslöst – mer än en miljon utlänningar, av vilka flertalet försörjs med bidrag och förmåner. Vissa problem har uppstått på sina håll. Antalet s.k. utanförskapsområden ökar lavinartat (Rosengård, Bergsjön, Fisksätra, Tensta, Rinkeby, Borlänge, Södertälje, Skärholmen, Seved, Jordbro, Husby, Botkyrka…) – från 3 stycken 1990 till 156 stycken 2006.

  http://11misslyckande.wordpress.com/2012/04/06/6/

  Efter trettio års integrationsmisslyckanden och oräkneliga, bortkastade miljarder i meningslösa ”nybyggarprojekt” tror sig enpartistaten Sverige nu ha funnit den formel, som till sist skall få en evig lycka att som ett väldoftande moln sänka sig över det lilla landet.

  Receptet heter: Öka invandringstakten!

  Till att börja med välkomnas 2012–2013 ca 175.000 nya utlänningar av olika kategorier (de flesta från Somalia, Afghanistan och Irak, varav många analfabeter):

  http://avpixlat.info/2012/06/14/174-500-asyl-och-anhoriginvandrare-till-sverige-under-tva-ar/

  Men nyligen har ännu en möjlighet att snabba på autogenociden öppnat sig: inbördeskriget i Syrien. I och med detta avlägsna krig anser sig enpartistaten Sverige skyldig att utan vidare ge uppehållstillstånd åt alla syrianer, libaneser m.fl. som lyckas ta sig hit. En miljon, tio miljoner – spelar ingen roll: ”Sverige är öppet och välkomnande”; Centerpartiets ledarinna, Annie Lööf, 28 år, önskar sig 30 miljoner till att börja med:

  http://avpixlat.info/2012/06/16/nu-kommer-syrierna/

  KORT EXTRAPOLERING (TANKEFIGUR)

  • Den inhemska befolkningen minskar snabbt i befolkade trakter, dels genom låg nativitet, dels genom utflyttning (flykt). I städer som Malmö finns snart bara invandrare från alla världens hörn kvar med egna poliskårer, domstolar osv.

  • Inga bidrag inflyter längre, men Malmös befolkning lever ändå gott en tid på vad som lämnats kvar. Matbutikerna töms långsamt, lös egendom säljs till utlandet, för pengarna köps förnödenheter, bl.a. vapen.

  • När allt är tömt, är det bara att dra vidare och att förena sig med liknande styrkor från andra utanförskapsområden. Något motstånd finns inte. Resterna av det gamla Sverige saknar försvar så när som på en uppsjö av kvinnliga överstar och majorer, rekryterade från universitetens genusvetenskapliga institutioner.

  http://rssthlm.wordpress.com/2011/10/28/asylrorelsen-i-stockholm-bildad-over-hundra-pa-stormote/

 2. elfyma+ skriver:

  Herman Lindqvist har skrivit flera böcker om Sveriges historia på ett underhållande sätt. Pärlor för oss historieintresserade.
  Böckerna blir inte sämre av att Expo och AB spyr på Herman Lindqvist.
  http://www.adlibris.com/se/sea
  (tyvärr Bonnierägt som allt annat inom förlagsbranschen)
  Finns även hos välsorterade bokhandlare och bibliotek.

 3. xmaverickx skriver:

  Sverige och svenskarna (de som går fram och tillbaka likt åsnor mellan de två höstackarna, de två blocken, är som hundar som villkorslöst älskar sina hussar, muslimerna/islamisterna.

 4. […] drevet går mot Herman undrar man ju om inte är så att detta är straffet för att han sade att etniska svenskar […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: