Började Alliansens kampanj med Reinfeldts numera klassiska uttalande?

Etniska svenskar, så sade Reinfeldt. Efter det har ”fiskandet” i grumliga vatten från Alliansen fortsatt med uttalande efter uttalande. Även en del S medlemmar har börjat tala öppet om misslyckandet med invandringspolitiken. Samtidigt så ser vi att SVT den ”fria Televisionen” inte har ändrat sig. Det är inte att undra på att Burma vill lära sig av SVT.

Alla dessa krav har förts fram förut av Alliansen inför valen i princip. Men vi vet ju hur det har blivit efteråt. Inget har genomförts. INGET HAR GENOMFÖRTS utan dörren till Sverige har ställts på vid gavel. Hade alliansen varit ärliga med dessa förslagen hade de kunnat stödja SDs förslag som de har lagt fram, men inte då. Här är ett stycke från en S bloggar.

”Jag är kluven inför detta, jag är inte på något sätt främlingsfientlig men FP fångar något jag stött på när jag rest runt i Bergslagen, Gävleborg, Norra Uppland, Östergötland och Värmland. Vi socialdemokrater kan inte fortsätta den linje som framför allt Mona Sahlin, ivrigt understödd av Aftonbladets Ledarredaktion samt Expo företräder. De akademiserar hela frågan ur ett 08-perspektiv patricier perspektiv och fördömer alla som känner rädsla och oro inför den numera haltande integrationspolitiken. I samma andas barn ligger att fördöma SD och alla de som röstat på dem eller sympatiserar med dem.”

FPs krav:

1. Sverige ska vara ett öppet och tolerant land. (Enligt FP skall vi fortfarande har öppna dörrens politik.)

2. Krav på motprestation för bidrag. ( Är det någon som tror att bidragen kommer att dras in?)

3. Slopad ersättning för den som tackar nej till jobb. (Då får de socialbidrag istället)
4. Yrkespraktik för nyanlända. Det är fortfarande alldeles för få nyanlända som har en praktikplats. (Praktik i ett högteknologiskt samhälle när du inte har utbildning alls???)

5. Avskaffa den retroaktiva föräldrapenningen. ( Varför över huvudtaget ha något sådant?)

6. Bättre stöd för anhöriginvandrare att komma i jobb.( Stoppa anhörig invandringen till de första har eget jobb är mitt förslag)

7. Svenska med fokus på jobb. Svenska språket är en av nycklarna in i det svenska samhället.

8. Krav på yrkespraktik ihop med SFI.( De som kommer är inga raketforskare, vad tror ni de skall kunna göra?)

Som sagt gå inte på lögnerna igen. För många faller i den fällan. Låt nu Alliansen och S stå där och inse att Svensken inte är så dum som de tror.

Varjager

Varjager

7 Responses to Började Alliansens kampanj med Reinfeldts numera klassiska uttalande?

 1. Göran skriver:

  Med facit på 40-45 års invandring, så är FP:s 8- punkterskrav fullt av motsägelser.
  Man får ta det för vad det är, nämligen ett tappert försök att lyfta opinionsiffrorna.

 2. Tarzan skriver:

  När vi har fått en grekisk ekonomi – då finns det inga bidrag till
  kulturberikarna , det vet vi säkert , en tom kassakista är tom

 3. Olli Rein skriver:

  Sosse skriver:

  ”Vi socialdemokrater kan inte fortsätta den linje som framför allt Mona Sahlin, ivrigt understödd av Aftonbladets Ledarredaktion samt Expo företräder. De akademiserar hela frågan ur ett 08-perspektiv patricier perspektiv och fördömer alla som känner rädsla och oro inför den numera haltande integrationspolitiken. I samma andas barn ligger att fördöma SD och alla de som röstat på dem eller sympatiserar med dem.”
  När tog Mona Sahlin någon akademisk examen, sedan tror jag knappast att ordet ”akademiserar” existerar ens, och om det gör det, så är det väl någon ny form av nysvenskan. Kanske något som har kommit över Månas läppar.

 4. Göran skriver:

  Jag föreställer mig att han med ordet, akdemisera, vill ge den förkastliga migrations-politiken ett högre status än vad den förtjänar.

  Kanske man också i det här sammanhanget skall se ordet akademisera som en liten brasklapp.
  Detta för att han inte själv vill bli utkastad i snålblåsten. Han har säkert i färskt minne hur illa man därifrån behandlat Sverigedemokrtern
  Han skriver ju ändå, som socialdemokrat, om deras egna förskräckliga misstag. Vågar man kalla dem sveket mot svenska folket?

  Ordet har jag aldrig stött på förut och inte finns det heller i de ordlistor jag förfogar över.

  Mona Sahlins utbildning stannar, att döma av hennes sätt att uttrycka och uppföra sig, säkert vid de röda kurser partiet bjöd på, på deras eget Bombersvik. Ett välkänt ställe där varenda socialdemokrat av rang blev bombade i huvudet med de rätta åsikterna.

 5. Bengt Lundström skriver:

  Kraschen och inbördeskriget(?) kanske kommer fortare än vi anar?Pensionerna kommer, enligt vad jag läste i SVD, att fortsätta att bli försämrade, kanske redan innan valet. Hur det skall bli med vården kan man bara gissa. Sammanfattar man innehållet i FP:s krav!, så inser man att det även i fortsättningen blir med skatter från de ännu arbetande och utslitna sjuka pensionärer som det obotliga vansinnet skall betalas. Såg på nyheterna en notis helt nyligen att folket i Syrien skall få tillstånd att komma hit för att plundra Sverige. / Pensionär utan gevär!

  • Göran skriver:

   Inte nog med att pensionsbromsen slår i 2014, man räknar dessutom med att 27 000 anhöriga från Somalia skall komma hit till år 2014.
   Således ett valår där ekonomin står inför gigantiska påfrestningar.

   Hörde på nyheterna att Ullenhag storsint vill skjuta till 300 miljoner, till de kommuner som blir hårt ansatta av anhörigingvandringen.

   I Växsjö kommun räknar man med att kostnaden för de anhöiga där, kommer att uppgå till 60 miljoner och de menar att de 300 miljonerna som staten är beredd att stillföra inte räcker på långa vägar.

   Vi skattebetalare har själva, med öppna ögon, försatt oss i en rejäl knipa, som gett riksdag och regering fria händer att experimenter med invandringen för ett x antal tusentals miljarder, om man ser till de faktiska beloppen under 40-45 års tid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: