SD:s Israelfalang vill byta ut SDU:s ledning

De tidigare ryktena (läs mer) om att SD-ledningen vill peta den nuvarande SDU-ledningen har nu bekräftats.

Paula Bieler kommer under årsmötet i slutet av sommaren att utmana sittande ordförande Gustav Kasselstrand, trots att han har ett stort stöd inom SDU (läs mer).

Gustav Kasselstrand har gått i offentlig polemik mot moderpartiets mellanösternpolitik, vilket retat upp den tongivande Israelfalangen inom partiledningen (läs mer).

Men Gustav Kasselstrand ångrar inget:

– Om man tittar på de andra ungdomsförbunden så har de en mycket större självständighet gentemot sina moderpartier än vad SDU har. Om vi nu vill bli ett normalt parti i den meningen att vi fungerar som andra partier, då måste man också tillåta den här utvecklingen, säger Gustav Kasselstrand till SR-Ekot.

Vart är SD på väg ?
SD gick till val på en invandringskritisk linje, de ville begränsa invandringen.
Men lokalt välkomnar de skäggiga låtsasbarn från exotiska länder (FalkenbergsPosten).

//Elfyma+

22 Responses to SD:s Israelfalang vill byta ut SDU:s ledning

 1. allemand skriver:

  Jag håller på Gustav, det jag sett så här långt har varit fantastiskt bra. Han är en god utmanare till SD högsta post så småningom.

  • elfyma+ skriver:

   Ja, den unge Kasselstrand har imponerat hittills, kanske alltför mycket för att passa Jimmie Åkesson och sionistbröderna.

   • allemand skriver:

    Jag förstår inte varför det skall läggas ned så mycket svett och möda på hela sionistsvängen. Är det inte bättre av vi ägnar oss åt att växa som parti och förverkliga det vi alla drömmer om att förändra invandringen till en gemensam Nordisk nivå.

 2. Tarzan skriver:

  Sanningen är att vi måste få bort sionizterna från SD

 3. Jern&Betong skriver:

  ”Vi stöder alla folk som med obestridlig historisk rätt till sitt territorium och stöd i folkrätten strävar efter ökad autonomi eller en självständig demokratisk stat.”
  Ur principprogrammet.

  • elfyma+ skriver:

   Låter bra, men nutidens sioster hävdar att det inte finns några palestinier eller någon palestinsk nationell identitet.
   Men Palestina existerade 1898, enl. dåtidens sionister.
   https://varjager.wordpress.com/2012/04/14/sionismen-en-ideologi-vid-vags-ande/

   • Jern&Betong skriver:

    Ingmar Karlsson har benat upp historien i Mellanöstern men det är som om fan själv rider dessa Israelvurmare. Fakta biter inte på dem.
    1914 fanns det 100 ggr fler araber än judar i Palestina.
    1947 fanns inte Israel.
    Jag menar, hur kan man se det på annat sätt än att judarna är invandrare som har tagit över landet och kört ut de som bodde där?

 4. Göran skriver:

  Jern&Betong
  Passar vi oss inte jävligt noga så uppstår snart samma förhållande här, dvs araber blir 100 ggr fler än oss svenskar.
  Vi skulle i dag behöva göra exakt samma sak i Sverige som judarna gör i Israel och inte försitta en sekund.

  Vi ser hur de fungerar i förorterna. De bråkar vad de än befinner sig. Det räcker med att skriva namnet Rosengård i Malmö som förklaring. Ett skräckens näste dit lagens långa arm inte når alla timmar på dygnet och där den inte har mycket att säga till om. De har sitt sharia. Valet är lätt.

  Dessutom röstar vi på Sd för att de skall tillvara ta våra intressen i Sverige och inte lägga näsan i mellan Österns affärer. Palestina sjalar ger jag inte mycket för, inte ens om de sitter på en Sd-are.

  • elfyma+ skriver:

   Om det nu är Palestinska flyktingar som svarar för våldet i Malmö, så är det en konsekvens av fördrivningen från Palestina.
   Om de fick återvända till sina konfiskerade gårdar i Palestina/Israel så skulle problemen i Malmö i så fall vara lösta med samma logik.
   Varför ska Sverige alltid ta konsekvenserna av andra länders etniska utrensningar ?

   • Göran skriver:

    Elfyma+

    Vår flyktingmottagning har inget med Palestina att göra.
    Om så vore fallet, varför har vi då fått alla afghaner, irakier, iranier och för att inte tala om alla somalier som väller in i hundratusental m.fl. på halsen?

    De dystra konsekvenserna av invandringen står vi helt själva för.
    Vi står inte i skuld till någon och har heller inga skyldigheter varken mot araber, judar eller somalier.

    Vår uppgift är att se till att Sverige fungerar – absolut inget annat.

  • Jern&Betong skriver:

   Jo Göran det är Sverige som är det viktiga för oss och eftersom Palestina/Israel-frågan är så infekterad borde vi skruva ner dess betydelse för svenska nationalister.
   Vad som är sant är dock att det var araberna som bodde i Palestina innan sionisterna började kolonisera landet och de har nu tagit landet från araberna. När sionisterna säger att det var tvärt om och att araberna tränger in i Palestina så visar det att de går Israels ärenden. Och varför ska SD gå Israels ärenden?
   För att rädda Sverige borde vi stoppa invandringen helt och göra det nu. Sedan borde vi skicka tillbaka den senast invandrade 1/2 miljonen direkt och därefter slussa tillbaka ytterligare 1/2 miljon.Det räcker inte långsamt begränsa invandringen till 10% och lära somalierna svenska. Ut med dem!

   Om jag tolkar Kasselstrand rätt vill han bara värna folkrätten. Han vill inte heller ha MENA-folket här, men i sitt hemland ska de ha samma rättigheter som vi har.

   • Göran skriver:

    Vad jag vet så var det nationernas förbund som såg till att Israel kom på kartan. Vidare så var väl Israel det förlovade landet för judarna för några tusen år sedan. Att araberna under tiden trängde undan judarna och övertog det territorium som då utgjorde Israel/Palestina skall vi nog akta oss nogsamt för att legalisera. Gör vi det då är vi

 5. Göran skriver:

  I dag kan man på msn- nyheter läsa om en 39-årig man som med 25 kniv-hugg högg ihjäl en 20-åring därför att han fått för sig att han våldtagit hans 16-åriga dotter. Ett således misstänkt hedersmord.

  Det är väl dem som unge herr Kasselstrand nu håller om ryggen. För vad jag vet så begår inte judar hedersbrott för att skipa rättvisa.

  • elfyma+ skriver:

   Göran: Ett lågvattenmärke att insinuera att Kasselstrand stöder hedersmord o dyl. Varför skulle han göra det ?
   Försöker du blanda bort korten i brist på argument som stöder din sak ?

   • Göran skriver:

    Elfyma+

    Att som Sd-are stödja araberna, om så bara med ord, i deras illvilliga kamp i övertagandet av israeliskt territorium, och när vi dessutom har goda erfarenheter av dem från förorterna, då drar man samtidigt den unkna palestina- schalen över huvudet – lågvattenmärke eller inte.

    Vidare har jag inte ens med en viskning antytt att Kasselstrand stöder hedersmord. Jag ville bara understryka vad dem han håller på sysslar med i skymundan.

    Men att som Sd-are stödja arabernas sak blir lite väl magstarkt för min del. I Israel/Palestina konflikten bör Sd inta en helt neutral hållning.

    Jag ber om ursäkt om jag trampat någon på tårna. Det var inte alls meningen.

 6. elfyma+ skriver:

  SD:s oreserverade stöd för Israels ockupationspolitik motverkar våra nationella intressen.
  En sann Sverigedemokrat ska inte stödja judiska bosättningar och etniska rensningar som leder till nya flyktingströmmar till Sverige och västvärlden.

 7. Göran skriver:

  Fel uppstod på mitt svar till Jern & Betong.
  Fortsättning följer här:

  Gör vi det då är vi illa ute. Vad är det som säger att man inte så småningom ställer samma krav på att få överta svenskt territorium.

  Man har ju redan fört fram krav på att få ha egna lagar i de förorter de bebor, och i england dömer man redan öppet sitt folk i shariadomstolar, mitt fram för näsan på engelsmännen.

  • Jern&Betong skriver:

   Helt rätt Göran. Om vi låter muslimerna stanna här kommer vi att få problem dem som ser islam som stående över svensk lag. Och även om de blir sekulära så har vi för alltid fått in deras dåliga moral och vi får aldrig tillbaka vårt fina Sverige.
   Byt invandring mot utvandring!

   Men om Palestina har du fel. Det är judarna som är angripare. Ta en timme till att studera någon historiebok. Men välj inte Bibeln och lita inte på sionisterna.

   Hatten av för Fru Gladh.

 8. katinka glahd skriver:

  Allemand är inne på rätt spår.Vi är tusentals svenskar som knallat gata upp och gata ner för att dela ut Sd,s material till människor. i alla väder!
  Ibland har vi mött fientlighet och rent hat.Men ochså mycket vänlighet. I alla fall för min del.
  Vi har satt våra jobb och karriärer på spel,våra barns dito, och om vi hade ovanliga efternamn,när vi engagerade oss i politiken,så har de flesta av oss har aldrig tvekat en sekund,om att följa den väg vi slagit in på för att vara med i kampen för vårt Sverige.
  Vårt motiga arbete gav frukt i valet 2010 och vi fick se våra förtroendevalda inta Riksdagen med 20 mandat.
  Det ligger stor möda och många tårar bakom detta resultat.
  Desto större anledning att våra ombud i Riksdagen som aldrig skulle ha uppnått att komma dit, utan våra uppoffringar,lägger alla förtretligheter,petitesser och personliga tillkortakommande åt sidan och arbetar i samförstånd för Sverige och svenskarnas framtid i det hör landet.
  Deras uppgift är något som är mycket större än de själva.
  Det är något som är mycket större än oss alla.
  Låt oss aldrig glömma detta!Aldrig!
  ”När man inte sätter upp några gränser för representations (de folkvaldas )auktoritet,blir folkets representanter inte längre frihetens försvarare utan kandidater till tyranniet.”
  Benjamin Constant 1817.

  • Tarzan skriver:

   Jag har delat ut 15 tusen flygblad för SD
   Jag gjorde det för att få stopp på den vansinniga invandringen
   inte för att några sionizter skulle stå och kackla i riksdagen ej heller för Palestina eller palestinier.

  • elfyma+ skriver:

   Håller med Katinka.
   Är inte medlem i SD, pga kopplingen till sionismen och till kyrkan (är övertygad ateist och vill inte pådyvlas någon av ökenreligionerna).
   Men jag har stor respekt för SD:s fotfolk som kämpar och får ta emot spott och spe för sitt engagemang.
   Min våta dröm är att Sverige blir ett verkligt sekulariserat samhälle utan privilegier för dem som tror på sagor i någon gammal bok.
   Och svensk lag ska gälla alla i Sverige, oberoende av etniskt ursprung eller religion.

   • Göran skriver:

    Elfyma+
    Det finns även medlemmar i Sd som kommer från muslimska länder. Om de konveterat till kristendomen, eller helt enkelt blivit ateister, vet jag inte.

    Kanske en aspekt för dig att tänka på och ta hänsyn till när du nu deklarerat sionismen som ett hinder för ett medlemskap.

    Är själv aktiv medlem i Sd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: