Burma behöver hjälp med att forma sitt folk. Vilka vänder de sig till?? Just det, Svenska Public Service.

Om diktaturstaten skall kunna fortsätta att styra behöver de hjälp. Bästa sättet att vinkla nyheter finns i Sverige, därav Burmesernas resa hit.

”En delegation från det burmesiska informationsministeriet med informationsminister Soe Win i spetsen kommer att besöka Sveriges Television och Sveriges Radio nästa vecka för att lära sig om svensk public service.
Burma är en av världens mest repressiva stater, men de senaste åren har flera reformer genomförts. Förra året släpptes Aung San Suu Kyi från sin husarrest.

Bland annat ska den burmesiske informationsministern Soe Win och DVB besöka SVTs och SRs nyhetsredaktioner för att lära sig om den svenska public servicemodellen, medielagar, medieetik och mediers roll i ett demokratiskt samhälle.”

Vi vet ju hur Svensk media fungerar. Så skall de lära ut sin version av ”demokrati”?

Varjager

One Response to Burma behöver hjälp med att forma sitt folk. Vilka vänder de sig till?? Just det, Svenska Public Service.

  1. […] Etniska svenskar, så sade Reinfeldt. Efter det har ”fiskandet” i grumliga vatten från Alliansen fortsatt med uttalande efter uttalande. Även en del S medlemmar har börjat tala öppet om misslyckandet med invandringspolitiken. Samtidigt så ser vi att SVT den ”fria Televisionen” inte har ändrat sig. Det är inte att undra på att Burma vill lära sig av SVT. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: